Skapi advokati,
nalozhi mi se da zaveda delo za osvobozhdavane na moja postrojka sreshtu semejstvo ot koito zhenata e shizofrenik bez pridruzhitel - pensionerka. Za vsjako delo tja si vzema bolnichen i deloto se otlaga. Kakvo da pravja? Advokata mi vse oshte ne mi e dal ideja.
Shte se radvam ako mi pomognete!
Prijaten den:
P. Jordanova
- Дата и час: 22 Ное 2024, 09:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Delo za imushtestvo sreshu shizofrenici
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Delo za imushtestvo sreshu shizofrenici
Трябва да се обърнеш към адвокат. Ако желаеш - обади се на тел.989-26-46 или 0888 862-41-05.Успех.
- адв.кантора
Дайте по-вече информация.Поздрав - http://lex.bg/members/benzi/.
- benzi
- Младши потребител
Vsashtnost igrata mnogo zagrubja. Naj-verojatno shte spechelim deloto taj kato v bezsilieto si posledno poiskaha ekspertiza na podpisite na prodavachite ni, a nie napravo gi prizovahme za svideteli. Problema mi sega e, che pokraj deloto mnogo se ozlobiha i bashtata i sina zapochnaha da nalitat na boi. Semejstvoto mi e ot uravnoveseni hora i gledame da gi osmirim i tarsim sadejstvie na policija. Imashe obrazuvano Predvaritelno proizvodstvo i drugata sedmica sigurno shte se proiznese sada. Naj-verojatno shte objavjat sina im za shizofrenik i njama da e nakazatelno otgovoren. T.e. shte mozhe da pravi beznakazano kakvoto si iska, a moeto semejstvo shte trjabva da zhivee s tjah pod edin pokriv. Bashtata i majkata ne sa osvidetelstvani. V bezishodica sme. Deloto za imushtestvo shte go spechelim, no vapreki tova nashite sasobstvenici postignaha svoeto. Nie smjatame da se opitame da prodadem. Povoda za tova e samo strah. Otdelno, che sluchajat ni veche dostatachno se razchu i nikoj ne iska da kupi imota ni. Mislja si da teglja kredit i da si kupim taka drugo zhilishte. Imam li drug izbor?! Imaota i ostanalite sasedi mi haresvat, no ne moga da sasipja zhivota na semejstvoto si s podoben tormoz. Molja Vi ako imate po-dobra ideja pishete.
- pavka
- Младши потребител
казваш семейство -тя има ли съпруг той явява ли се ;
второ болничният вече не и върши работа не бива да се отлага защото съдът отлага делото ако страната и пълномощника не могат да се явят поради препятствие което страната не може да отсрани - това че не е упълномощила адвокат няма значение в случая ,може да се яви съпруга или да упълномощи децата си ,ако не го е направила нейна си работа ,а ако го е направила и те не се явават съда не следва да отлага делото .
трето поставена ли е под запрещение -ако е кой е настойника и той следва да се яви или съпруга ако има такъв
второ болничният вече не и върши работа не бива да се отлага защото съдът отлага делото ако страната и пълномощника не могат да се явят поради препятствие което страната не може да отсрани - това че не е упълномощила адвокат няма значение в случая ,може да се яви съпруга или да упълномощи децата си ,ако не го е направила нейна си работа ,а ако го е направила и те не се явават съда не следва да отлага делото .
трето поставена ли е под запрещение -ако е кой е настойника и той следва да се яви или съпруга ако има такъв
- donna2
- Потребител
deloto shte go spechelim, to e za edna nasha postrojkaq kojato te sa zaeli. Vaprosa mi e ako v rezultat ot dejstvijata na Policijata, i predvaritelnoto proizvodstvo, koeto Policijata predizvika sada i prokurora zaedno sas saotvetnite medicinski organi reshat, che sina im e shizofrenijk i ne e nakazatelno otgovoren kak shte moga da zashtitavja semejstvoto si ot tjah?
- polia
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|