начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Delo za imushtestvo sreshu shizofrenici

Казуси за недвижими имоти

Delo za imushtestvo sreshu shizofrenici

Мнениеот polia » 26 Ное 2003, 11:11

Skapi advokati,
nalozhi mi se da zaveda delo za osvobozhdavane na moja postrojka sreshtu semejstvo ot koito zhenata e shizofrenik bez pridruzhitel - pensionerka. Za vsjako delo tja si vzema bolnichen i deloto se otlaga. Kakvo da pravja? Advokata mi vse oshte ne mi e dal ideja.
Shte se radvam ako mi pomognete!
Prijaten den:
P. Jordanova
polia
Нов потребител

Re: Delo za imushtestvo sreshu shizofrenici

Мнениеот адв.кантора » 27 Ное 2003, 03:50

Трябва да се обърнеш към адвокат. Ако желаеш - обади се на тел.989-26-46 или 0888 862-41-05.Успех.
адв.кантора

Мнениеот benzi » 12 Дек 2003, 11:45

Дайте по-вече информация.Поздрав - http://lex.bg/members/benzi/.
benzi
Младши потребител

Мнениеот pavka » 28 Яну 2004, 12:05

Vsashtnost igrata mnogo zagrubja. Naj-verojatno shte spechelim deloto taj kato v bezsilieto si posledno poiskaha ekspertiza na podpisite na prodavachite ni, a nie napravo gi prizovahme za svideteli. Problema mi sega e, che pokraj deloto mnogo se ozlobiha i bashtata i sina zapochnaha da nalitat na boi. Semejstvoto mi e ot uravnoveseni hora i gledame da gi osmirim i tarsim sadejstvie na policija. Imashe obrazuvano Predvaritelno proizvodstvo i drugata sedmica sigurno shte se proiznese sada. Naj-verojatno shte objavjat sina im za shizofrenik i njama da e nakazatelno otgovoren. T.e. shte mozhe da pravi beznakazano kakvoto si iska, a moeto semejstvo shte trjabva da zhivee s tjah pod edin pokriv. Bashtata i majkata ne sa osvidetelstvani. V bezishodica sme. Deloto za imushtestvo shte go spechelim, no vapreki tova nashite sasobstvenici postignaha svoeto. Nie smjatame da se opitame da prodadem. Povoda za tova e samo strah. Otdelno, che sluchajat ni veche dostatachno se razchu i nikoj ne iska da kupi imota ni. Mislja si da teglja kredit i da si kupim taka drugo zhilishte. Imam li drug izbor?! Imaota i ostanalite sasedi mi haresvat, no ne moga da sasipja zhivota na semejstvoto si s podoben tormoz. Molja Vi ako imate po-dobra ideja pishete.
pavka
Младши потребител

Мнениеот donna2 » 28 Яну 2004, 12:40

казваш семейство -тя има ли съпруг той явява ли се ;
второ болничният вече не и върши работа не бива да се отлага защото съдът отлага делото ако страната и пълномощника не могат да се явят поради препятствие което страната не може да отсрани - това че не е упълномощила адвокат няма значение в случая ,може да се яви съпруга или да упълномощи децата си ,ако не го е направила нейна си работа ,а ако го е направила и те не се явават съда не следва да отлага делото .
трето поставена ли е под запрещение -ако е кой е настойника и той следва да се яви или съпруга ако има такъв
donna2
Потребител

Мнениеот polia » 28 Яну 2004, 14:58

deloto shte go spechelim, to e za edna nasha postrojkaq kojato te sa zaeli. Vaprosa mi e ako v rezultat ot dejstvijata na Policijata, i predvaritelnoto proizvodstvo, koeto Policijata predizvika sada i prokurora zaedno sas saotvetnite medicinski organi reshat, che sina im e shizofrenijk i ne e nakazatelno otgovoren kak shte moga da zashtitavja semejstvoto si ot tjah?
polia
Нов потребител

Назад към Имотни казуси