начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

кражба на самоличност и присвоени пари

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

кражба на самоличност и присвоени пари

Мнениеот swtodorov » 19 Яну 2023, 12:55

Здравейте! Аз имам регистрация в сайт за спортни залози. Някой е проникнал в компютъра ми или по друг начин е разбрал моята парола и е влязъл в сайта. Там имах 200 лв., които са ми средства от печалби от игрите. Тези пари са заложени от лицето, което ми е разбрало паролата и са изиграни от него. Сега вече нямам пари в сайта, а оттам ми казаха да си сменя паролата и да си я пазя по-добре. Не носели отговорност в такива случаи.
Искам да разбера по кой текст е престъплението което е извършено? Подсказаха ми за чл. 319а НК, но има и разпореждане с моите пари, а този текст не дава пълна картина на извършеното. Дали има в съвкупност и друго престъпление?
swtodorov
Нов потребител

Re: кражба на самоличност и присвоени пари

Мнениеот hristev » 19 Яну 2023, 14:13

Жалба -> Прокурор ->

-> Образува досъдебно -> съд -> осъдено или оправдано лице

-> Отказва да образува -> съгласявате се

-> Отказва да образува -> съд -> може горното, може и да образува, тоест по-горното

Някъде там вмъкнете и адвокат. Колкото по-нагоре го вмъкнете, толкова по добре.

Това е.
hristev
Потребител

Назад към Наказателно право