начало

Извеждане на изискването за изясняване на последиците от действието на Правото на ЕС през крайъгълната 2021 г. Извеждане на изискването за изясняване на последиците от действието на Правото на ЕС през крайъгълната 2021 г.

Райфайзенбанк - необявена месечна такса

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Райфайзенбанк - необявена месечна такса

Мнениеот lex_luthor » 03 Юли 2011, 18:46

Здравейте,
първо искам да се извиня ако темата не е правилния раздел, но просто незнам в кой точно трябва да е.

Пиша ви, защото горе спомената банка от този месец гледам взе да ми удържа 1 лв месечна такса :shock: за дебитната ми карта. До сега съм нямал такива такси.
Отидох в страницата им: Тарифа за физически лица/Международни дебитни карти Maestro/Visa Electron (каквато е моята) - там пише, че - цитирам:
1.4 Годишна такса за обслужване на карта Без разноски

http://rbb.bg/bg-BG/about/06_tariff/individual/?viewtemporaryrepository=&id1=/bg-BG/.Tariff/Tariff/%20Chapter%203/1/

Никъде не виждам къде е написана тази месечна такса и никой не ме е информарал за което.

Къде мога да подам жалба за това нещо и има ли смисъл да се захващам въобще ??

Много ви благодаря за отделеното време.
lex_luthor
Нов потребител

Re: Райфайзенбанк - необявена месечна такса

Мнениеот endemor » 13 Авг 2011, 17:16

Да аз също забелязах това от 2 месеца насам и ако има възможност също бих реагирал по някакъв начин
endemor
Младши потребител

Re: Райфайзенбанк - необявена месечна такса

Мнениеот endemor » 15 Авг 2011, 16:06

Днес също разгледах сайта и никъде няма за тази такса. Изключително некоректно от страна на банката. Ако има и други навити може да направим една FACEBOOK група и да потърсим по-широк отзвук. Разбира се бихме се зарадвали някой с правни познания от форума да ни помогне. :shock:
endemor
Младши потребител

Назад към Търговско право