начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Магистрала Люлин- нарушаване на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Магистрала Люлин- нарушаване на имот

Мнениеот migletoz » 25 Ное 2010, 22:32

Здравейте,
въпросът ми е продиктуван от факта, че по време на изграждането на автомагистрала "Люлин" имотът ни беше нарушен. Нарушението се изразява в: 1. нарушаване границите на имота и 2. изсипване на няколко хиляди кубически метра пръст. В момента имотът е превърнат в насипище от отпадни материали и земна маса - абсолютно негоден за ползване. Имотът е земеделски, 5-та категория. Изпълнител на строителните работи е турска компания при инвеситор АПИ. Бих искала да предявя иск за пропуснати ползи и нанесени вреди. Бихте ли ми обяснили каква процедура да следвам и евентуално препоръки за консултант. Благодаря предварително!
д-р Миглена Кирчева
migletoz
Нов потребител

Re: Магистрала Люлин- нарушаване на имот

Мнениеот julyanvonemona » 25 Ное 2010, 23:31

В този случай наистина трябва да наемете процесуален защитник (адвокат) ако е свестен ще ви насочи и към специялисти геодезисти които да направят замервания и при спецове по почвите, за да установят нанесените щети в/у хумосния слой , а може би и още някои експерти като напремер финансовите усилия зя изчистване на имота Ви
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Ное 2010, 23:31

В този случай наистина трябва да наемете процесуален защитник (адвокат) ако е свестен ще ви насочи и към специялисти геодезисти които да направят замервания и при спецове по почвите, за да установят нанесените щети в/у хумосния слой , а може би и още някои експерти като напремер финансовите усилия зя изчистване на имота Ви
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zelen » 26 Ное 2010, 08:51

julyanvonemona написа:В този случай наистина трябва да наемете процесуален защитник (адвокат) ...

Браво! :!: :D
Започваш да се вразумяваш-това е първото сериозно мнение от теб в един правен форум! :lol: И напълно професионално - този път без кавички!
Продължавай - може пък и да се получи! :wink:

Госпожо, вслушайте се в съвета на цитирания форумист-не са празни приказки, както обикновено, а едно наистина адекватно мнение.
zelen
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2010, 10:05

zelen! Не се обаждай в строя!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zelen » 26 Ное 2010, 10:12

:D Похвалих те, а ти се обиждаш! :D
Иди доказвай после, че не съм добронамерена!

Не се впрягай толкова - на мен ми е забавно, а ти си забавен - сиреч със забавени приоритети, да не кажа друго, че си ранима придирчива душа! :D
Какъв "професионалист" си, ако така лесно се палиш?!
Давай го по-споко - здравословно е! :D

С повече старание от твоя страна можеш да станеш разумен, дори и на твоите години.
zelen
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2010, 10:20

Извинете ме zelen! Не забелязях че сте дама! Някак си не Ви личи!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот zelen » 26 Ное 2010, 16:17

Форумът за дами е на друго място - това е правен форум за клиенти с правни проблеми!

Но понеже отново показваш незнаене, ще го обясня за такива като теб:
Адвокатите нямаме еднакъв подход към всеки (клиент). С различните хора е различно- кой как си постеле.
Ако някой иска грубо отношение - получава го! Даром добро отношение не се дава. А ти си показал, че искаш точно това, което получаваш. :!:

Благодаря ти, че повече няма да пишеш след мен, както и в затворени теми, по които съм оставяла мнение! :D
zelen
Потребител

Мнениеот magodeoz » 26 Ное 2010, 16:32

Явно, госпожо/госпожице zelen, някой някога много лошо Ви е обидил, след като не желаете да имате добро отношение към хората даром. Да се извиня от негово/нейно име, и да попитам - колко струва доброто Ви отношение?
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 26 Ное 2010, 17:11

Благодаря ти, че повече няма да пишеш след мен, както и в затворени теми, по които съм оставяла мнение!

Няма госпожо zelen! Аз съм рицар!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация