начало

Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева Изнудван от Нотариуса гръцки бизнесмен осъди прокуратурата за 50 000 лева

Имат ли инвалидите предимство?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имат ли инвалидите предимство?

Мнениеот silveto007 » 20 Фев 2010, 22:48

Какви са предимствата на инвалидите при желание да извършват търговска дейност като физически лица? Майка ми има ТЕЛК решение за 2 група инвалидност, съпругът и съответно за 1 група. майка ми кандидатсва за получаване на разрешително за продажба на мартеници на територията на община Средец, София и не и беше предоставено такова. Има ли предимство пред другите кандидати в този случай и ако да, как може да защити правата си?
silveto007
Нов потребител

Re: Имат ли инвалидите предимство?

Мнениеот nikiboy » 21 Фев 2010, 11:27

Да ти кажа откровено - и да започне да защитава правата си, Баба Марта ще си е отишла.
Законово не знам, но от човешка гледна точка не знам кой би отказал на такъв човек. Може би някой, който не знае какво е да си тежко болен, инвалид, или смачкан от живота. :evil:
nikiboy
Потребител

Назад към Търговско право