начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Ратификация - помощ!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Ратификация - помощ!

Мнениеот octavius » 04 Сеп 2004, 19:40

Колеги, ако някой от вас знае, моля да ми каже откъде да изтегля текста на
Закон за ратифициране на: Европейската конвенция за защита на животните компаньони; Европейската конвенция за защита на гръбначните животни, използвани за експериментални и други научни цели и Протокола за изменение на Европейската конвенция за защита на гръбначните животни, използвани за експериментални и други научни цели; Европейската конвенция за защита на животните, отглеждани за селскостопански цели и Протокола за изменение на Европейската конвенция за защита на животните, отглеждани за селскостопански цели, и Европейската конвенция за защита на животните при умъртвяване чрез клане
octavius
Потребител

Re: Ратификация - помощ!

Мнениеот случаен » 04 Сеп 2004, 20:02

Текста на закона или текста на конвенциите?

Обн. ДВ. бр.34 от 27 Април 2004г. - всичките са в този брой, с аналогичен текст:

Член единствен. Ратифицира Европейската конвенция за защита на животните компаньони (ETS № 125, Страсбург, 13 ноември 1987 г.), подписана на 21 май 2003 г. в Страсбург.
Законът е приет от ХХХIХ Народно събрание на 15 април 2004 г. и е подпечатан с официалния печат на Народното събрание.
случаен

Мнениеот barabar » 04 Сеп 2004, 20:03

мисля, че мога да ти помогна...просто ми изпрати мейла си, за да ти препратя текстовете
barabar
Младши потребител

Мнениеот octavius » 04 Сеп 2004, 20:19

Грешка! Става дума за текста на конвенциите, разбира се. Благодаря!
До barabar - Octavius@lex.bg
Благодаря!
octavius
Потребител

Назад към Лекции и материали