начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

В крьйна сметка признаха ли дознателския стаж за юридически

Дискусии и предложения по проекти за закони

В крьйна сметка признаха ли дознателския стаж за юридически

Мнениеот Mb}|{bT » 04 Юли 2002, 22:49

Интересува ме дали вече стажът като дознател се смята като юридически. Ако някой може да ми отговори - благодаря му предварително.
Mb}|{bT

Re: В крaйна сметка признаха ли дознателския стаж за юридиче

Мнениеот Кларк Кент » 07 Юли 2002, 18:00

Стажът, като дознател никога не е бил, а и няма как да бъде признат за юридически. Все пак няма изискване за дознателите да са с юридическо образование. Доколкото знам нито се предвижда такова нещо, нито пък се обсъжда във връзка с промените на ЗСВ.
Кларк Кент

Мнениеот gloria » 16 Юли 2002, 15:20

току що го гласуваха в парламента - признава се само ако дознатеят има висше юридическо образование
gloria

Мнениеот student » 23 Юли 2002, 23:57

Chuh, che e obsyvdana wyzmovnostta da byde wywedeno iziskwane doznatelite w MWR da imat obrazowatelna stepen "magistyr" po specialnost "Prawo". Na mnogo mesta teche reorganizaciq na rabotata - ot principa "wseki policaj - doznatel" se preminawa kym principa "wseki policaj - s doznatelski prawomo]iq, doznaniq sre]u izwesten izwyrshitel se wodiat ot opredeleni s wytreshna zapowed sluviteli. Ako towa stane nawsqkyde, koeto ne mi se struwa wyzmojno, sashto da ne se priznae staja kato doznatel za juridicheski?
student
Нов потребител

Назад към Обсъждане на законопроекти