Здравейте пиша ви по даден проблем........
Този месец паркирах автомобила си по едно нанадолнище,преди да сляза оставих колата на 1-ва скорост.Моята приятелка се забави във колата около 2 мин.След това влязохме в нейната къща.След около 30 мин ме извикаха че колата ми се е ударила в един стълб.Беше сама тръгнала и извървяла 150 м.Удря се челно в един дирек.Оплаших се и не извиках полицията.Имам пълно автокаско към известна фирма.Агента на фирмата направи първи и втори оглед с описани около 20 щети.Пак казвам нямам протокол за ПТП от кат..Въпроса ми е следния.........
Имат ли право да ми откажат изплащане на пълната щета?
Ако приемем, че ми откажат да ми платят достатъчно имам ли шанс да се боря за пълното изплащане на щетите?
С уважение
Стилиян Георгиев
- Дата и час: 24 Фев 2025, 04:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имат ли право да ми откажат изплащане на пълната щета?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отказ имат ли право?
В общите условия към договорите със застрахователите обикновенно има изискване да съобщите на кат и то незабавно, в тази връзка има случаи при които отказват като се позовават на тази клауза. Но това далеч не ограничава правата Ви. Препоръчвам Ви консултация с адвокат.
- T.Dimov
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|