начало

Юристи и общественици предлагат Йонко Грозев да бъде номиниран за конституционен съдия Юристи и общественици предлагат Йонко Грозев да бъде номиниран за конституционен съдия

Айде пак се започна

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Айде пак се започна

Мнениеот kalahan2008 » 02 Ное 2009, 21:39

Trapped написа:
ЦСКА имат големи публични задължения и затова всяко принудително изпълнение по реда на ГПК срещу тях е обречено на провал

И много активна агитка, която е актив на дружеството и няма да позволи. :D

Нали видя какво стана на Ботев-Локо /Пд/? Не се знае дали няма да се повтори на Левски-ЦСКА :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 02 Ное 2009, 22:12

200

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот kolman » 05 Ное 2009, 21:20

advokat__nikolov написа:Тук съм, даге :)

Ако съм на теб ще направя виртуално самоубийство (автобан с делегирани правомощия от модератор) във форума с табелка : "Аз не съм чел основни неща, но практикувам, следователно велик съм".

.. Даге...
Кажи ми мойто ..даге.., ако утре, след ...един месец... година дойдеш при мен, или при свързана за мен работа и ти припомня всичко това .... позволяваш ли да ти постна евентуалния , бъдещ отговор във форума??!
kolman
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 06 Ное 2009, 00:53

kolman написа:
advokat__nikolov написа:Тук съм, даге :)

Ако съм на теб ще направя виртуално самоубийство (автобан с делегирани правомощия от модератор) във форума с табелка : "Аз не съм чел основни неща, но практикувам, следователно велик съм".

.. Даге...
Кажи ми мойто ..даге.., ако утре, след ...един месец... година дойдеш при мен, или при свързана за мен работа и ти припомня всичко това .... позволяваш ли да ти постна евентуалния , бъдещ отговор във форума??!

Боли ме коня за тебе, боли ме коня също кой си и що си. И ме остави на мира.
advokat__nikolov

Мнениеот diaida » 06 Ное 2009, 03:30

За да не чета и да ровя, само да попитам едно единствено нещо, дето ме касае в този двулевов капитал. Да речем регистрира се ЕООД (ограничена отговорност). Отговорността на търговеца до тези 2 лв. ли се свежда? :roll: То и до сега с петте хил. си беше леко "мижи да се лъжем", но знам ли? Може занижаването на о-вния капитал да е свързано с по-засилени отговорности, или съм се размечтала? :D
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 06 Ное 2009, 10:23

diaida написа:За да не чета и да ровя, само да попитам едно единствено нещо, дето ме касае в този двулевов капитал. Да речем регистрира се ЕООД (ограничена отговорност). Отговорността на търговеца до тези 2 лв. ли се свежда? :roll: То и до сега с петте хил. си беше леко "мижи да се лъжем", но знам ли? Може занижаването на о-вния капитал да е свързано с по-засилени отговорности, или съм се размечтала? :D

Не си се размечтала , ами май сънуваш. :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Предишна

Назад към Търговско право