начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

Айде пак се започна

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Айде пак се започна

Мнениеот kalahan2008 » 02 Ное 2009, 21:39

Trapped написа:
ЦСКА имат големи публични задължения и затова всяко принудително изпълнение по реда на ГПК срещу тях е обречено на провал

И много активна агитка, която е актив на дружеството и няма да позволи. :D

Нали видя какво стана на Ботев-Локо /Пд/? Не се знае дали няма да се повтори на Левски-ЦСКА :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 02 Ное 2009, 22:12

200

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот kolman » 05 Ное 2009, 21:20

advokat__nikolov написа:Тук съм, даге :)

Ако съм на теб ще направя виртуално самоубийство (автобан с делегирани правомощия от модератор) във форума с табелка : "Аз не съм чел основни неща, но практикувам, следователно велик съм".

.. Даге...
Кажи ми мойто ..даге.., ако утре, след ...един месец... година дойдеш при мен, или при свързана за мен работа и ти припомня всичко това .... позволяваш ли да ти постна евентуалния , бъдещ отговор във форума??!
kolman
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 06 Ное 2009, 00:53

kolman написа:
advokat__nikolov написа:Тук съм, даге :)

Ако съм на теб ще направя виртуално самоубийство (автобан с делегирани правомощия от модератор) във форума с табелка : "Аз не съм чел основни неща, но практикувам, следователно велик съм".

.. Даге...
Кажи ми мойто ..даге.., ако утре, след ...един месец... година дойдеш при мен, или при свързана за мен работа и ти припомня всичко това .... позволяваш ли да ти постна евентуалния , бъдещ отговор във форума??!

Боли ме коня за тебе, боли ме коня също кой си и що си. И ме остави на мира.
advokat__nikolov

Мнениеот diaida » 06 Ное 2009, 03:30

За да не чета и да ровя, само да попитам едно единствено нещо, дето ме касае в този двулевов капитал. Да речем регистрира се ЕООД (ограничена отговорност). Отговорността на търговеца до тези 2 лв. ли се свежда? :roll: То и до сега с петте хил. си беше леко "мижи да се лъжем", но знам ли? Може занижаването на о-вния капитал да е свързано с по-засилени отговорности, или съм се размечтала? :D
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 06 Ное 2009, 10:23

diaida написа:За да не чета и да ровя, само да попитам едно единствено нещо, дето ме касае в този двулевов капитал. Да речем регистрира се ЕООД (ограничена отговорност). Отговорността на търговеца до тези 2 лв. ли се свежда? :roll: То и до сега с петте хил. си беше леко "мижи да се лъжем", но знам ли? Може занижаването на о-вния капитал да е свързано с по-засилени отговорности, или съм се размечтала? :D

Не си се размечтала , ами май сънуваш. :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Предишна

Назад към Търговско право