- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
обявени са резултатите за младши съдии
|
|
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
обявени са резултатите за младши съдии
На страницата на ВСС са обявени резултатите за младши съдии - малко 6-ци, доста 4-ки и 5-ци и тук-там 2-ки и 3-ки.
- elina-eli
Re: обявени са резултатите за младши съдии
Напротив, точно толкова пълни шестици, колкото трябва - 26, 23 х 5.50, 106 х 5.00, 1 х 4.67, 91 х 4.50, 159 х 4.00. Аз съм извън крайното класиране с 5,50 на писмения.
- karo
- Потребител
karo, /Методи, Петър, Герасим, Мартин, Михаил - вероятно си някой от тях/ къде видя тази оценка 4.67? Оценките се дават само в цели числа, а крайната е средноаритметично между двете. И защо си извън крайното класиране?
- elina-eli
Цветелина Тошева Борисова е г-цата/г-жата, на която са поставени една оценка 6 и една 4. Явно е попаднала на арбитраж, но защо си мисля, че оценката на арбитъра е крайната, а не участва в балообразуването. Арбитърът е поставил оценка Добър 4. Та затова средно аритметично е 4,67.
Та по втория ти въпрос - как мислиш, че ще се бориш с удвоената оценка на 26 пълни отличници и още толкова с 5.50 за 29 места общо:)))))
Та по втория ти въпрос - как мислиш, че ще се бориш с удвоената оценка на 26 пълни отличници и още толкова с 5.50 за 29 места общо:)))))
- karo
- Потребител
Niama li niakoi otlichnik da publikuva otgovorite si?
- Lubopiten
Колеги, защо извднъж се умълчахте така? Как са резултатите? Има ли допуснати до устен? Има ли някой над 5.00? Някой отличник ще бъде ли така добър да публикува отгворите?
- Любопитен
Неочакван , изненадващ, незадоволителен. С други думи не съм допуснат. Все пак държа да знам отговорите, които са счетени за верни.
А твоят резултат?
А твоят резултат?
- Любопитен
Rezultatite ot konkursa za prokurori ste budat objaveni na 28.09. v 22.00h.
Ochakva se da budat dopusnati do usten izpit 50% ot kandidatite.
Ochakva se da budat dopusnati do usten izpit 50% ot kandidatite.
- prokuror 1
ти пък откъде си сигурен че всички които имат шестици ще минат и на устния и че точно те ще заемат бройките. Още повече че мога да ти кажа че има градове , в които има по една или две бройки а нито един от кандидатите за там не е изкарал пълна шестица.
- мая
Някой има ли представа колко са кандидатите за Софийския окръжен съд и какви са им оценките?
- Петър
Колеги, всички явно сте доста осведомени за класиранети, кой за какво място е кандидатствал и т.н. Но все пак имате ли представа как точно ще протече устния изпит?
Няма никакъв смисъл отново да проверяват теоретичната ни подготовка. А как точно ще се уверят в нравствените ни качества? Ако някой е наясно бих била много благодарна ако ми обясни.
Съгласна съм с Мая, че не е задължително хората с пълни шестици да бъдатзадължително класирани. И ние останалите имаме своите шансове. Особено като си помисля, че най-добре подготвените на теория мои колеги бяха доста невзрачни и посредствени като личности и като цялостна култура.
Няма никакъв смисъл отново да проверяват теоретичната ни подготовка. А как точно ще се уверят в нравствените ни качества? Ако някой е наясно бих била много благодарна ако ми обясни.
Съгласна съм с Мая, че не е задължително хората с пълни шестици да бъдатзадължително класирани. И ние останалите имаме своите шансове. Особено като си помисля, че най-добре подготвените на теория мои колеги бяха доста невзрачни и посредствени като личности и като цялостна култура.
- venni
- Младши потребител
не е точно така, тъй като такива като мен от София са най-ощетени - де факто всички са писали София + родното си място
- една
знаете ли какви са верните отговори от конкурса и дали са публикувани някъде в интернет
благодаря
благодаря
- viborg
- Нов потребител
Някои би ли ми казал къде точно са обявени резултатите в интернет
- zahar
Обявени са в ИНтернет страницата на Висшия съдебен съвет: http://www.vss.justice.bg
/съобщения и оттам ще видиш линкове към резултатите.
/съобщения и оттам ще видиш линкове към резултатите.
- venni
- Младши потребител
Аз имам тройка. Ако някой смята, че съм по-глупава от вас, ще го помоля да си каже. А тоя глупак, който в темата "Апел към по-опитни колеги" е "публикувал" от мое име оценката ми явно с цел да ме подиграе, трябва много да го е яд на мен. Обикновено яд срещу някого изпитват комплексарите.
- МСМ
Е няма ли някой отличник да публикуава отговорите си, за да може темата да добие ползотворен и завършен вид.
- Любопитен
Този несретник Псувателя отново е използвал моето прозвище - искам да ти кажа безумний, че са ме оценили с 5,50, макар че и това няма да ми е достатъчно. Но сигурно си разбрал, заедно с останалите отневтници по делото за Пазарджик, че ВАС е насрочил заседанието по касационното дело чааааааааак на 21.11.2003 г. Да ти е честито, мрачни рицарю!
Умолявам другите участници, кагото забележат ник с гега или каро, внимателно да вникват в думите, тъй като един плазмодии е изпълзял от своята хралупа (Псувателя) и се представя под моите прозвища! Аз никого не съм нагрубил и напсувал, още по-малко исскам да обезкуражавам кандидатите! На всички ви желая най-искрено успех! А на Псувателя - чакай си назначението. Ах, защо аз не бях се явил за Пазарджишкия ОС, за да ти тресна жалба, че тогава и 2 години ще ти се сторят твърде малко за обжалване!
Умолявам другите участници, кагото забележат ник с гега или каро, внимателно да вникват в думите, тъй като един плазмодии е изпълзял от своята хралупа (Псувателя) и се представя под моите прозвища! Аз никого не съм нагрубил и напсувал, още по-малко исскам да обезкуражавам кандидатите! На всички ви желая най-искрено успех! А на Псувателя - чакай си назначението. Ах, защо аз не бях се явил за Пазарджишкия ОС, за да ти тресна жалба, че тогава и 2 години ще ти се сторят твърде малко за обжалване!
- gega/karo
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|