начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

обявени са резултатите за младши съдии

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

обявени са резултатите за младши съдии

Мнениеот elina-eli » 27 Сеп 2003, 10:23

На страницата на ВСС са обявени резултатите за младши съдии - малко 6-ци, доста 4-ки и 5-ци и тук-там 2-ки и 3-ки.
elina-eli

Re: обявени са резултатите за младши съдии

Мнениеот karo » 27 Сеп 2003, 11:23

Напротив, точно толкова пълни шестици, колкото трябва - 26, 23 х 5.50, 106 х 5.00, 1 х 4.67, 91 х 4.50, 159 х 4.00. Аз съм извън крайното класиране с 5,50 на писмения.
karo
Потребител

Мнениеот elina-eli » 27 Сеп 2003, 14:27

karo, /Методи, Петър, Герасим, Мартин, Михаил - вероятно си някой от тях/ къде видя тази оценка 4.67? Оценките се дават само в цели числа, а крайната е средноаритметично между двете. И защо си извън крайното класиране?
elina-eli

Мнениеот karo » 27 Сеп 2003, 15:09

Цветелина Тошева Борисова е г-цата/г-жата, на която са поставени една оценка 6 и една 4. Явно е попаднала на арбитраж, но защо си мисля, че оценката на арбитъра е крайната, а не участва в балообразуването. Арбитърът е поставил оценка Добър 4. Та затова средно аритметично е 4,67.
Та по втория ти въпрос - как мислиш, че ще се бориш с удвоената оценка на 26 пълни отличници и още толкова с 5.50 за 29 места общо:)))))
karo
Потребител

Мнениеот Lubopiten » 27 Сеп 2003, 17:49

Niama li niakoi otlichnik da publikuva otgovorite si?
Lubopiten

Мнениеот Любопитен » 28 Сеп 2003, 14:08

Колеги, защо извднъж се умълчахте така? Как са резултатите? Има ли допуснати до устен? Има ли някой над 5.00? Някой отличник ще бъде ли така добър да публикува отгворите?
Любопитен

Мнениеот gega » 28 Сеп 2003, 14:17

Как е твоя резултат?
gega

Мнениеот Любопитен » 28 Сеп 2003, 14:25

Неочакван , изненадващ, незадоволителен. С други думи не съм допуснат. Все пак държа да знам отговорите, които са счетени за верни.
А твоят резултат?
Любопитен

Мнениеот prokuror 1 » 28 Сеп 2003, 15:19

Rezultatite ot konkursa za prokurori ste budat objaveni na 28.09. v 22.00h.
Ochakva se da budat dopusnati do usten izpit 50% ot kandidatite.
prokuror 1

Мнениеот мая » 29 Сеп 2003, 10:20

ти пък откъде си сигурен че всички които имат шестици ще минат и на устния и че точно те ще заемат бройките. Още повече че мога да ти кажа че има градове , в които има по една или две бройки а нито един от кандидатите за там не е изкарал пълна шестица.
мая

Мнениеот Петър » 29 Сеп 2003, 10:29

Някой има ли представа колко са кандидатите за Софийския окръжен съд и какви са им оценките?
Петър

Мнениеот venni » 29 Сеп 2003, 11:01

Колеги, всички явно сте доста осведомени за класиранети, кой за какво място е кандидатствал и т.н. Но все пак имате ли представа как точно ще протече устния изпит?
Няма никакъв смисъл отново да проверяват теоретичната ни подготовка. А как точно ще се уверят в нравствените ни качества? Ако някой е наясно бих била много благодарна ако ми обясни.
Съгласна съм с Мая, че не е задължително хората с пълни шестици да бъдатзадължително класирани. И ние останалите имаме своите шансове. Особено като си помисля, че най-добре подготвените на теория мои колеги бяха доста невзрачни и посредствени като личности и като цялостна култура.
venni
Младши потребител

Мнениеот една » 29 Сеп 2003, 13:25

не е точно така, тъй като такива като мен от София са най-ощетени - де факто всички са писали София + родното си място
една

Мнениеот viborg » 29 Сеп 2003, 14:53

знаете ли какви са верните отговори от конкурса и дали са публикувани някъде в интернет
благодаря
viborg
Нов потребител

Мнениеот zahar » 29 Сеп 2003, 15:04

Някои би ли ми казал къде точно са обявени резултатите в интернет
zahar

Мнениеот venni » 29 Сеп 2003, 15:08

Обявени са в ИНтернет страницата на Висшия съдебен съвет: http://www.vss.justice.bg
/съобщения и оттам ще видиш линкове към резултатите.
venni
Младши потребител

Мнениеот МСМ » 29 Сеп 2003, 15:57

Аз имам тройка. Ако някой смята, че съм по-глупава от вас, ще го помоля да си каже. А тоя глупак, който в темата "Апел към по-опитни колеги" е "публикувал" от мое име оценката ми явно с цел да ме подиграе, трябва много да го е яд на мен. Обикновено яд срещу някого изпитват комплексарите.
МСМ

Мнениеот gega » 29 Сеп 2003, 16:41

Не е за разправяне - 3,50.
gega

Мнениеот Любопитен » 29 Сеп 2003, 20:13

Е няма ли някой отличник да публикуава отговорите си, за да може темата да добие ползотворен и завършен вид.
Любопитен

Мнениеот gega/karo » 29 Сеп 2003, 20:30

Този несретник Псувателя отново е използвал моето прозвище - искам да ти кажа безумний, че са ме оценили с 5,50, макар че и това няма да ми е достатъчно. Но сигурно си разбрал, заедно с останалите отневтници по делото за Пазарджик, че ВАС е насрочил заседанието по касационното дело чааааааааак на 21.11.2003 г. Да ти е честито, мрачни рицарю!
Умолявам другите участници, кагото забележат ник с гега или каро, внимателно да вникват в думите, тъй като един плазмодии е изпълзял от своята хралупа (Псувателя) и се представя под моите прозвища! Аз никого не съм нагрубил и напсувал, още по-малко исскам да обезкуражавам кандидатите! На всички ви желая най-искрено успех! А на Псувателя - чакай си назначението. Ах, защо аз не бях се явил за Пазарджишкия ОС, за да ти тресна жалба, че тогава и 2 години ще ти се сторят твърде малко за обжалване!
gega/karo

Следваща

Назад към Конкурси, изпити