- Дата и час: 01 Апр 2025, 03:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Коментари във фейсбук
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Коментари във фейсбук
Здравейте ако някой е писал обидни коментари години наред,и направи Брачен договор и няма нищо на негово име,могат ли после тези които заведат иск да развалят Брачния Договор който е направен преди те да завели още искова молба?
- rebeka1979
- Нов потребител
Re: Коментари във фейсбук
Не - това е някаква форма на сплашване.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Не - това е някаква форма на сплашване.
Да те казват че щели да си оправят живота с тези пари които щели да вземат от коментарите.Затова го направих.
Притесняваше ме че пише-С брачния договор не могат да се засягат Права,придобити от трети лица преди сключването му.
- rebeka1979
- Нов потребител
Брачният е сключен след някакво събитие - но това има ли Възбрана - някаква тежест - дело в съда преди това.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Брачният е сключен след някакво събитие - но това има ли Възбрана - някаква тежест - дело в съда преди това.
Няма нищо още,но този човек е Мутра и казва че щял да купи съдиите и да ми вземел всичко.
- rebeka1979
- Нов потребител
rebeka1979 написа:Няма нищо още,но този човек е Мутра и казва че щял да купи съдиите и да ми вземел всичко.
"Мутра", която се бие в гърците- обикновено е "никой"!
Истинските "словаци" са доста сдържани в това отношение
"Куче, което лае - не хапе."
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“
Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
- guest1
- Активен потребител
А не ви ли идва на ум, че не е редно да се пишат обидни коментари години наред ? А иначе Павловия иск за задължения , породени от непозволено увреждане , настъпило преди сделката , е напълно допустим. Дори може да съедини двата иска. Засега не намирам подходяща практика, но, както се казва, с вашия казус може да се развие правото. Дори да не успеят , едва ли възнамерявате цял живот да получавате минимална заплата. Пък и в живота се случва човек да получи наследство, и т.н. Едно извинение с прежалима сума може да ви спести и нерви, и пари.
- dimist
- Потребител
dimist написа:А не ви ли идва на ум, че не е редно да се пишат обидни коментари години наред ? А иначе Павловия иск за задължения , породени от непозволено увреждане , настъпило преди сделката , е напълно допустим. Дори може да съедини двата иска. Засега не намирам подходяща практика, но, както се казва, с вашия казус може да се развие правото. Дори да не успеят , едва ли възнамерявате цял живот да получавате минимална заплата. Пък и в живота се случва човек да получи наследство, и т.н. Едно извинение с прежалима сума може да ви спести и нерви, и пари.
Не е обидена мутрата,а админа на сайта която му е любовница.И си го е заслужила напълно.Още от 5 месеца поства статии как човек с моето име била пребита и влезнала в болница и като излезнела пак я чакали да се издължи.Ние се познаваме с админката само по физиономия.Като напиша коментар за масаж на другия ден ми звъни някаква и ми предлага масаж.Като отида да чакам автобус на спирката и сме се видяли случайно там,поства статия за БЕДНИЯ ЧОВЕК който няма пари и проси по спирките.Така 8 години ми се е подигравала.Сега пак чрез кодирани статии знам че ще ме съди.Това не е ли тормоз също?
Като коментирам ще вземете на Босия Цървулите…поства статия за една мишка която и е оправила живота…Така че те искат всичко да вземат и затова живеят и пишат.
Защото преди да направя брачния договор постваха:Ако дадете на някой близак пари,се прегърнете,защото може да се виждате за последно.А като го направих го видяха и постнаха:
‘Хайде да играем на не се сърди човече.Как се играе?Аз ще На..а партньора ти.
- rebeka1979
- Нов потребител
Каква мишка говорите, Вие сте трудов човек - не така, няма да Ви държа лекции.
Завели ли са дело досега - не.
Щото няма такова дело - за обиди по Фейсбук. Трябва да Ви направят експертиза на компютъра и изобщо е сложно и невъзможно това. Съдиите дават съвсем минимални глоби за това.
Мутра - че са страшни навън, сега са кротки уж - но се правят на велики, човек една пешеходна не може да мине спокойно.
Колко имотни измамници са ми били - страшно е - няма нормален човек да не се страхува. Имотни измами съм гледал - всякакви тарикати.
Обида във вестника е едно, а във Фейсбук - кой е автора. Гледал съм такова дели и - нищо не стана.
Завели ли са дело досега - не.
Щото няма такова дело - за обиди по Фейсбук. Трябва да Ви направят експертиза на компютъра и изобщо е сложно и невъзможно това. Съдиите дават съвсем минимални глоби за това.
Мутра - че са страшни навън, сега са кротки уж - но се правят на велики, човек една пешеходна не може да мине спокойно.
Колко имотни измамници са ми били - страшно е - няма нормален човек да не се страхува. Имотни измами съм гледал - всякакви тарикати.
Обида във вестника е едно, а във Фейсбук - кой е автора. Гледал съм такова дели и - нищо не стана.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:Щото няма такова дело - за обиди по Фейсбук. Трябва да Ви направят експертиза на компютъра и изобщо е сложно и невъзможно това. Съдиите дават съвсем минимални глоби за това.
Даже и след експертиза - много трудна работа!
Трябва да се докаже еднозначно, че е от това устройство, с този MAC идентификатор, от този IP адрес и от конкретното физическо лице.
Колко много „хакнати“ Фейсбук профили има.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
- guest1
- Активен потребител
dimist написа:А не ви ли идва на ум, че не е редно да се пишат обидни коментари години наред ? А иначе Павловия иск за задължения , породени от непозволено увреждане , настъпило преди сделката , е напълно допустим. Дори може да съедини двата иска. Засега не намирам подходяща практика, но, както се казва, с вашия казус може да се развие правото. Дори да не успеят , едва ли възнамерявате цял живот да получавате минимална заплата. Пък и в живота се случва човек да получи наследство, и т.н. Едно извинение с прежалима сума може да ви спести и нерви, и пари.
Здравейте,
Предходният участник е дал адекватен отговор. В зависимост от обстоятелствата е напълно възможно да се атакува брачния договор.
Прав е и в коментара си, че не е следвало да се използват обидни думи, квалификации. В случай, че вие сте счела, че ваши права са накърнени - пътят за реализиране на защитата е законов и разбира се зависи от конкретната ситуация. Всеки друг способ за защита на накърнени / застрашени права - следва да се квалифицира като самоуправно действие - дали чрез физическа или вербална саморазправа - което разбира се е запретено от закона.
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
monteskio написа:dimist написа:А не ви ли идва на ум, че не е редно да се пишат обидни коментари години наред ? А иначе Павловия иск за задължения , породени от непозволено увреждане , настъпило преди сделката , е напълно допустим. Дори може да съедини двата иска. Засега не намирам подходяща практика, но, както се казва, с вашия казус може да се развие правото. Дори да не успеят , едва ли възнамерявате цял живот да получавате минимална заплата. Пък и в живота се случва човек да получи наследство, и т.н. Едно извинение с прежалима сума може да ви спести и нерви, и пари.
Здравейте,
Предходният участник е дал адекватен отговор. В зависимост от обстоятелствата е напълно възможно да се атакува брачния договор.
Прав е и в коментара си, че не е следвало да се използват обидни думи, квалификации. В случай, че вие сте счела, че ваши права са накърнени - пътят за реализиране на защитата е законов и разбира се зависи от конкретната ситуация. Всеки друг способ за защита на накърнени / застрашени права - следва да се квалифицира като самоуправно действие - дали чрез физическа или вербална саморазправа - което разбира се е запретено от закона.
Добре те казват че ще ми вземат абсолютно всичко което имам.И както се изказват че ще подкупят съдиите за огромен иск.Ако развалят брачния договор и имаме само едно семейно жилище,става ли съквестируемо заради това че е направен брачния договор защото четох че щом някой е дарил дори и единственото си жилище НЕ Му трябва все едно по закон.
- rebeka1979
- Нов потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|