начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

КАКВО МИСЛИТЕ?

Казуси за недвижими имоти

КАКВО МИСЛИТЕ?

Мнениеот valeriii » 23 Юли 2004, 12:48

И ТАКА-ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЗАВЪРШИЛИТЕ СУ И ДРУГИТЕ ЮРИСТИ?
valeriii
Младши потребител

Re: КАКВО МИСЛИТЕ?

Мнениеот 2222 » 23 Юли 2004, 13:24

Zavisi ot 4oveka.

No vse pak SU si e SU - studentite i sredata tam sa unikalni.
2222

Мнениеот Иван » 23 Юли 2004, 13:24

За работодателите-да.
За качеството на придобитите знания-зависи с кой университет точно се сравнявате. Ако софийските преподаватели преподават и в сравнявания-университет-не.
Иван

Мнениеот BlaueAugen » 23 Юли 2004, 13:55

Като възпитаник на СУ смятам, че и там качеството на образование вече е незадоволително. Много са изостанали от живота. На другите места не знам как е, може би зависи и от децата, които се обучават.
BlaueAugen

Мнениеот shveda » 23 Юли 2004, 14:21

Смятам, че всичко е много индивидуално и зависи от човека. Подобни спорове са безсмислени.
shveda
Потребител

Мнениеот gega » 23 Юли 2004, 15:46

Мразим да мислим! Престанете с тези безумни дискусии! Ясно е кой е най-добрия факултет в България! Това е общо известен факт, не подлежащ на доказване!
gega

Мнениеот ...... » 23 Юли 2004, 16:24

За да си добър юрист е по-ваажно КОГА и КАК си завършил ,как се доусъвършенстваш в практиката,до каква степен си актуално информиран.След няколкогодишна практика едва ли ще отдаваш значение на това къде си се дипломирал,човек се учи цял живот.Не си мисли ,че като вземеш тапията от СУ или от където и да било някой ще те чака отвън с отворени обятия/освен гаджето може би/.
......

Мнениеот bgjurist » 25 Юли 2004, 04:49

Аз не мисля, че има - зависи си от човека (някой от колегите го посочи). Но че масово се предпочитат от СУ, е друг въпрос - според мене, е дискриминация по образование!
bgjurist
Потребител

Мнениеот ЕТ » 25 Юли 2004, 15:08

Ако първо решиш да работиш за някой друг, зависи какви са ти връзките. Евентуално след като почнеш работа си проличава къде си завършил, но пак е строго индивидуално.
ЕТ

Мнениеот ipon » 25 Юли 2004, 20:21

O,Sancta semplicitas!
ipon
Потребител

Мнениеот sui » 25 Юли 2004, 21:36

В принципните и фундаменталните въпроси свързани с разбиранията з а ролята на правните знания преди всичко за обществото по принцип не би трябвало да има каквито и да е било различия ,защото : първо_ би било много глупаво и второ _ нещо не ми се вярва,че който и да е ВУЗ би желал да си спечели славата на нещо като "инкубатор за излюпване на определен а част от което и да е общество.Такава работа добре си вършат други ...Така че ,правото дали ще се учи в СУ или друг подобен ВУЗ според теорията като цяло няма значение.Проблемите явно са в друга насока,но това е друга тема .
sui

Мнениеот miss pravo » 26 Юли 2004, 00:12

az sym absolutno syglasna sys shveda!!!!!
miss pravo

Мнениеот Gosho » 29 Юли 2004, 17:22

Това са излишни теми!
Аз като съм завършил СУ с какво съм по-различен от някой от Варненския свободен, който по цял ден е учил и работил в някоя кантора? Даже може да е по-добър от мен! СУ се счита за по-елитно по традиция, но само с голата традиция всеки може да завърши (вярно със слаб успех, преписване и рушвети), но все ще завърши! А после???
Gosho

Назад към Имотни казуси