Imam li prawo da zashtitawam moqta sobstwenost, moeto prawo na jiwot i na swobods? Zashto nikoj policay, nikoj prokuror, nikoy sydiya ne mi pomognaha da si w&zw&rna otneto mi s boy jilishte? Ima li zakoni w B&lgariya i oznachawa li prawoto na imunitet p&lna swo boda na s&diite da prawyat kakwoto si iskat? Koy otgowarya pred zakona? Zashto ima zakoni za krajba na kokoshki, a za krajba na milioni nyama zakoni ?
Uwajaemi s&dii, s&s swoeto naglo i bezotgoworno powedenie wie pokazahte kolko moral, kolko, dostoynstwo, kolko otgowornost i profesionalna podgotowka imate.. Razberete me, az s&m starshi naucxhen s&trudnik po physika i nikoga dosega ne sym widql tolkowa adwokati, koito ne mogat da mislyat, koito naglo l&jat w resheniyata si.
Prosto mi se powyrshta ot washeto newejestwo i profesionalna nekad&rnost. Wie nyamate nishto obshto s inteligentite, zashtoto ste nespopsobni da mislite, t.e. na intelektualen trud. Wie pomognahte na banditite da razorat d&rjawata i da zagrabyat postroenoto ot naroda. Dano se zadawite ot alchnost i po-skoro otidete pod zemyata.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
кражба на жилище
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Grajdansko prawo
Имате право, разбира се. Законът не урежда "кражба на кокошки" или "кражба на милиони". Кражбата си е кражба и стига да бъде доказана, е наказуема. Размерът на откраднатото има значение за квалификацията на престъплението, съответно за размера на санкцията.
Опишето конкретно казуса си. Може да успеем, да Ви дадем съвет.
И не плюйте по всички юристи. Просто Вие сте попаднали на такива, които не са си свършили работата, или са били "мотивирани" да не си я свършат.
Опишето конкретно казуса си. Може да успеем, да Ви дадем съвет.
И не плюйте по всички юристи. Просто Вие сте попаднали на такива, които не са си свършили работата, или са били "мотивирани" да не си я свършат.
- pokahontas
- Младши потребител
Идеята е интригуваща...кражба на жилище...Покахонтас, недей така, моля те...
- Mb}|{bT
Що бе, и жилището е също вещ- защо да не го откраднат и да го пренесат на друго място?
Така " откраднаха" един цял етаж в един южен град : единият път взеха пари за приземен етаж, втори път за партерен,трети път за първи етаж , четвърти път за втори етаж. А става дума само за 2-етажна сграда / държавна/ - такава си е и сега сградата / и нищо повече/ А парите за останалите " етажи " ги НЕМА. Разбира се не е чиста " кражба" на имот , ама резултата си е същия.......
Разбирам човечеца .......научен работник.......затова НЕ СЕ Е СПРАВИЛ ..........повярвал е на съдебната система......лаик , наивник......ПРОСТЕНО МУ Е , но вместо да пише емоционално, да напише рационално , ако иска да му се помогне.
Така " откраднаха" един цял етаж в един южен град : единият път взеха пари за приземен етаж, втори път за партерен,трети път за първи етаж , четвърти път за втори етаж. А става дума само за 2-етажна сграда / държавна/ - такава си е и сега сградата / и нищо повече/ А парите за останалите " етажи " ги НЕМА. Разбира се не е чиста " кражба" на имот , ама резултата си е същия.......
Разбирам човечеца .......научен работник.......затова НЕ СЕ Е СПРАВИЛ ..........повярвал е на съдебната система......лаик , наивник......ПРОСТЕНО МУ Е , но вместо да пише емоционално, да напише рационално , ако иска да му се помогне.
- младежа
Вероятно става въпрос за някаква форма на документна измама или изнудване
- alexander_tonev
И кое точно предизвика у теб тази реакция?
Човекът попита: "Imam li prawo da zashtitawam moqta sobstwenost, moeto prawo na jiwot i na swobods? " Отговорих му, че има. Не е ли така според теб?
Другото беше коментар по повод въпроса: "Zashto ima zakoni za krajba na kokoshki, a za krajba na milioni nyama zakoni ?"
И накрая помолих, да сподели проблема си. Никъде не съм написала, че има понятие като "кражба на жилище". Без да разполагам с достатъчно информация, какво точно се е случило, не бих си позволила, да правя каквито и да е квалификации, или изводи. Още по - малко да давам съвети.
Надявам се, че ме разбра.:)
Човекът попита: "Imam li prawo da zashtitawam moqta sobstwenost, moeto prawo na jiwot i na swobods? " Отговорих му, че има. Не е ли така според теб?
Другото беше коментар по повод въпроса: "Zashto ima zakoni za krajba na kokoshki, a za krajba na milioni nyama zakoni ?"
И накрая помолих, да сподели проблема си. Никъде не съм написала, че има понятие като "кражба на жилище". Без да разполагам с достатъчно информация, какво точно се е случило, не бих си позволила, да правя каквито и да е квалификации, или изводи. Още по - малко да давам съвети.
Надявам се, че ме разбра.:)
- pokahontas
- Младши потребител
Прочетох всички изказания по темата и не видях нищо, което да отговаря на повдигнатия от човека въпрос! Да, това е отчаян вопъл за справедливост, а може би и последна надежда да бъде чут и разбран! Но не би! Този апел не е правен, той е житейски и дълбоко човешки, насочен към нас, юристите! Помислете върху думите му и бъдете професионалисти, и не се перчете пред хора, които не са специалисти в нашата материя! В крайна сметка, всеки от нас трябва да допринася, всеки ден, с мъничко дори, да се променя тази държавица! Или пък не!!!! Тогава защо са тези форуми, защо общуваме...
- gega
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|