начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Нападение за обезобразяване и убийство

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нападение за обезобразяване и убийство

Мнениеот vvelcheva » 17 Фев 2020, 12:33

Нападение с цел обезобразяване и убийство
Здравейте. Работя в Банско сезонно.
На 14ти на работа ме нападна жена която също така ми беше колежка, но не беше този ден на работа.Дойде на работа при мен и ме заплаши че ще ме обезобрази, убие, запали къщата на село. С нея живеем в едно село. Влезе в кухнята, изчака ме и аз да вляза,и започна да ме души, удари ме с купичка по главата, рита ме и т.н. Каза че ме напада от ревност, че аз и приятеля й сме имали някаква връзка и затова ще Ме обезобразява, убива и че ще ме остави без къща. КОЕТО РАБЗИРА СЕ НЕ Е ВЯРНО Че някога с нейния приятел съм имала такова общо което тя твърди! Никога не ме е привличал нито психически нито физически за да имам такова общо с него! За мен е унижаващо да ме пита полицая дали съм имала нещо общо с него…puke
След случая отидох на преглед понеже се уплаших понеже челото ми се беше подуло ужасно много и чак след това с медицинското си пуснах жалба с/у нея. Тя през това време е хванала влака и си е тръгнала за селото.
От полицията казаха че ще пращат официални писма и т.н. КОЕТО на мен ми звучи че няма да има никакво развитие това всичкото нещо и тя няма да има никакво последствия от действията си спрямо мен. Че също така и на мен ще пращат официални писма няма адрес по лична карта, които аз няма как да получа понеже работя в Банско и пощата в село задържа известно време писмата преди да ги разнесе и също така е възможно тя да ми вземе моето писмо от пощата и да не го получа на адрес.
Как трябва да постъпя? Какви са следващите стъпки, за да има развитие и тя да си получи заслуженото за действията си? Електронен имейл към мен могат ли да използват? Аз попитах полицая, но той каза че не е сигурен…
vvelcheva
Нов потребител

Re: Нападение за обезобразяване и убийство

Мнениеот katerinakuch » 17 Фев 2020, 13:09

Щом сте пуснали жалба срещу нея, очаквайте призовка.
katerinakuch
Активен потребител

Re: Нападение за обезобразяване и убийство

Мнениеот ivanov_p » 17 Фев 2020, 13:47

Ако искате нещата да стигнат до край отидете при адвокат, защото още при първото призоваване другата страна ще наеме такъв.
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Наказателно право