начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Абсурдно обвинение.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Абсурдно обвинение.

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 10:10

Здравейте, на 12.03.18г. имах дело в което съм обвинен за склоняване към проституция, заседанието мина и аз , жена ми и още две момчета си тръгнахме с такси. На 19.03.18г. в 18:00 часа разбирам,че е образувано ново дело срещу мен и трябва да съм в съда на 20.03.18г. въобще не знаех за какво става на въпрос и моята адвокатка също, каза ми да отида и да отложа делото защото е болна от вирус. Отивайки разбирам ,че съм обвинен ,че след делото съм гонил и ударил обвинителката ми към 4:30 часа. Бяха ни назначен служебни адвокати, който бяха на по 80 години. Прокуратурата видя ,че е скалъпено това обвинение и ни направи цялата защита за , което му благодаря. Изискахме записи от камери, да се провери таксито в което сме пътували и 4-римата , да се проверят клетките и да се изземат записи от магазин, който е в дружба 1 там бяхме в времето което обвинителката сочи ,че съм я ударил. Моля Ви някой сблъсквал ли се е с подобен случай по някакъв начин ако може да ми помогнете, посъветвате какво да правя. Благодаря предварително!
sasho_88
Нов потребител

Re: Абсурдно обвинение.

Мнениеот svegrigorov » 22 Мар 2018, 12:37

Нали вече имаш нает адвокат. Обсъдете го. Такъв казус не е подходящ за обсъждане във форум. Най-много да получиш някой грешен съвет. Трябва да изложиш фактите детайлно и да се разгледат събраните материали по досъдебното производство.
svegrigorov
Потребител

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 16:04

Да имам адвокат но не ми казва нищо конкретно,казва ми да съм спокоен имало време. Благодаря Ви все пак ще разговарям пак.
sasho_88
Нов потребител

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 16:06

Факти и детайли изложихме и четиримата с показанията си,като беше разпитана и жена ми.
sasho_88
Нов потребител

Мнениеот sasho_88 » 22 Мар 2018, 16:11

Ясно значи не е за тук - благодаря.
sasho_88
Нов потребител

Назад към Наказателно право