начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

набеждаване в кражба

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

набеждаване в кражба

Мнениеот mironikolo » 31 Яну 2018, 19:45

Здравейте, проблема е следния вчера ми се обадиха по телефона да си взема призовката. Днеска отивам вземам си призовката и питам в каква връзка отговора беше не знам трябва да отидете в еди си кое районно
при инспектор еди кой си. Странното в случая, че сестра ми също има призовка и двамата трябва да се явим при инспектора. Сестра ми скоро скъса с приятеля си и той започна да я тормози. Тя пусна жалба в районното и въпросния го предупредиха. Обаче той продължил да я тормози и сестра ми се обадила на 112 и проблемите уж свършиха. Един хубав ден идва нашето момче и казва на баща ми, вашата дъщеря ми открадна 7000 лева и ще подам жалба и стигаме до днеска. Какво можем да очакваме утре при инспектора, разпит, дело, съд. Другото което ме учуди защо викат и мен при положение, че аз през по-голямата част от времето съм извън града и нямам никакво отношение по събитията.
mironikolo
Нов потребител

Re: набеждаване в кражба

Мнениеот ivanov_p » 31 Яну 2018, 20:37

Утре ще разберете какво искат от вас, няма защо да предполагате. Най-вероятно първо ще ви разпитат като свидетели, може и да ви обвинят (откак завърших се смениха няколко наименования на тези дето ги преследва законът, та не знам как се водят сега). Така или иначе принципът не е изменен от следствието срещу Каин - колкото повече говориш, толкова повече лежиш. Питате защо ви викат, слушате какво ще ви каже разследващия и заявявате, че няма да давате показания на този етап. Не се притеснявайте, никой няма да ви се скара, а и да го направи настоявате да се запише в протокола. После при наказателен адвокат да му разкажете какво е станало.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот first_order » 31 Яну 2018, 22:56

Носете си и 100тина лв. за консултацията :)
first_order
Младши потребител

Мнениеот mironikolo » 31 Яну 2018, 23:21

Добре, така като гледам, работата не отива на добре. Консултация преди да отидем няма как да има, защото е рано и няма как да стане. Отиваме при инспектора, казваме истината така както се е случило и после какво да очакваме?
mironikolo
Нов потребител

Назад към Наказателно право