начало

ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС ВКС потвърди отказа хора от „Ново начало“ да влязат като помагачи по делото за вписване на изключването им от ДПС

Re: Въпроси относно Dear-Fashion.com

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот vassilnnikolov » 16 Окт 2015, 12:47

lonbakisem написа:Наскоро открих нов сайт, модни дрехи, но аз не се купуват, и кой знае дали това е легитимен сайт?

Здравейте,
не успях да разбера въпроса Ви, дали е възможно да го зададете отново?
vassilnnikolov
Младши потребител

Мнениеот btrend » 14 Юни 2016, 15:14

Честно казано, от където и да поръчвам дрехи съм имала някакви проблеми. Или не пращат това, което поръчвам, или размера не отговаря или се бавят или не знам си какво... Почти не ми се е случвало всичко да е както трябва!! Единствения сайт за дрехи,където всичко е било наред е този, само че е детски и само дъщеря ми намазва :)
btrend
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 14 Юни 2016, 17:10

Аз си взех едни обувки наскоро от Англия и нямам оплаквания. Съдружника ми се оправя много добре с нещата и той ги поръча. Аз само ги видях, премерих и ги платих. Чрез Е-конт. Тези не ги знам - фашън, но в момента има много стока навсякъде, така - че все едно откъде ще се купи.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот kysmet4e » 01 Сеп 2016, 02:49

С навлизането на пазара на много онлайн магазини (говоря за българския пазар, но то си се отнася с пълна сила и в световен мащаб), хората трябва да са все по-внимателни от къде си поръчват дадената стока. Благодаря за споделянето на Вашия онлайн магазин, но това, което ми прави адски силно впечатление първо е, че този сайт (dear-fashion) дори не е на български език. Приятен ден :)
kysmet4e
Младши потребител

Мнениеот boykomitev » 16 Яну 2018, 22:50

Здравейте, дами,
Имам нужда от съдействие...искам да купя за рождения ден на моята прятелка някаква рокля или обувки, абе нещо, което ще и хареса. Не обичам да обикалям по МОЛ-овете, така че, моля да е нещо, което се поръчва он-лайн.
Благодаря !
boykomitev
Нов потребител

Мнениеот ivakaneva » 17 Яну 2018, 20:30

Здравей :) доста джентълменско! :lol: Честно казано те разбирам защото и аз много мразя да обикалям по моловете ... аз често си пазарувам от -------- имат хубави български обувки. Разгледай сайта и ако имаш затруднения в изборът мога да помогна :P
ivakaneva
Нов потребител

Мнениеот omar2002 » 07 Мар 2018, 07:18

Докато няма осъдително решение от Страсбург и по тоя въпрос тъй ши е.

holiday palace
omar2002
Младши потребител

Мнениеот marineta » 13 Мар 2018, 16:53

Големи проблеми ако нещо ,не ти стане и искаш да го върнеш.
marineta
Младши потребител

Назад към Общи дискусии