начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Съседа краде и заплашва

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съседа краде и заплашва

Мнениеот smilingangel » 13 Яну 2018, 19:05

Здравейте!

Имам нужда от правен съвет и оттова какво е най - добре да се направи в случая!

Става въпрос за леля ми и дядо ми които живеят в къща! Роднините трита братя които са им и съдеди къща до къща ги ограбват всяка нощ, а сега започнаха и осред бял ден! Следват заплахи за саморазправа! С кражбите са започнали да рушат и къщата и да предявяват претенции че част от територията е тяхна, въпреки че затова си има документация! Многократно е уведомявана полицията но не се предприемат никакви мерки! Казват няма свидетели... и това е от тях .... Моля да дадете съвет какво може да се направи по въпроса и към кого е най - добре да се обърнем!

Благодаря предварително!
smilingangel
Нов потребител

Re: Съседа краде и заплашва

Мнениеот lakavitsa » 14 Яну 2018, 10:44

Сигналирайте прокуратурата, писмено.
lakavitsa
Потребител

Re: Съседа краде и заплашва

Мнениеот first_order » 15 Яну 2018, 09:24

Пуснете жалба до прокуратурата като подробно опишете случая, както и вида и по възможност стойността на ограбеното.
first_order
Младши потребител

Назад към Наказателно право