начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Американска виза и кражба

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Американска виза и кражба

Мнениеот brook_davis » 20 Яну 2017, 13:01

Здравейте,

Предстои ми бизнес пътуване в Щатите, но при попълването на формулярите има следния въпрос

"Have you ever been arrested or convicted for any offense or crime,even trough subject of a pardon,amnesty, or other similar action"

През 2014 ме бяха хванали в дебрна кражба, нито са ме задържали, нито съм осъдена,нито нищо. Попълниха някакви документи с данни от личната ми карта и имам само глоба от сорта на 100-200 лв, която не съм плащала.
Въпроса ми е какво да пиша на този въпрос и ще ме пуснат ли на летището, ако имам неплатена глоба?
brook_davis
Нов потребител

Re: Американска виза и кражба

Мнениеот teogeo » 21 Яну 2017, 00:10

brook_davis написа:Здравейте,

Предстои ми бизнес пътуване в Щатите, но при попълването на формулярите има следния въпрос

"Have you ever been arrested or convicted for any offense or crime,even trough subject of a pardon,amnesty, or other similar action"

През 2014 ме бяха хванали в дебрна кражба, нито са ме задържали, нито съм осъдена,нито нищо. Попълниха някакви документи с данни от личната ми карта и имам само глоба от сорта на 100-200 лв, която не съм плащала.
Въпроса ми е какво да пиша на този въпрос и ще ме пуснат ли на летището, ако имам неплатена глоба?

Здравейте! Да, ще Ви пуснат на летището. Можете спокойно да заминете за САЩ, за да продължите там с дребните кражби. Успех в попрището!
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Наказателно право