Проблема е следния: През 2000г закупих автомобил, но не го прехвърлих на мое име така или иначе. Имам генерално пълномощно и декларациите към 2000г. До ден днешен всичко по него си е плащано - застраховки, пътен данък, винетки, .... на името на собственика. Така, че автомобила няма никакви задължения. Искам да го продам, собственика няма против, но:
1. Той живее във Великобритания от няколко години и изпращането на декларации от там ще ми струва сигурно за колкото ще продам колата.
2. Разведен е и в момента е с друга жена.
Та има ли законен начин да реша този проблем?
Ако варианта продажба не стане, възможно ли е със генералното пълномощно(без актуалните декларации)
да го бракувам в КАТ?
Благодаря предварително.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 00:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Продажба на МПС
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Продажба на МПС
1. Не;
2. Да.
2. Да.
- ivanov_p
- Активен потребител
Надявах се да съм пропуснал да прочета за някакъв вариант.
Май ми остава да се надявам човека да реши се прибере за празниците,
което няма да стане.
Май ми остава да се надявам човека да реши се прибере за празниците,
което няма да стане.
- josy70
- Нов потребител
Да прати пълномощно от Англия.Това не е толкова скъпо.С пълномощно нямаш проблем да я прехвърлиш.
- vesii
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|