начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Неспазване на пробация

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неспазване на пробация

Мнениеот mitko_01 » 13 Окт 2016, 16:18

Здравейте!
Случаят ми е следният:
Аз съм разведен и 2013г заминах за чужбина. След заминаването мй, бившата мй жена ме е осъдила на пробация заради забавени издръжки на непълнолетното ни дете. преди 6 месеца се прибрах до България и тогава на летището разбрах, че съм обявен за общо държавно издирване. След като ми дадоха призовката отидох в полицията и от там ме заведоха при пробационните и започнах изпълняването на присъдата, но след третия подпис заминах отново за чужбина където живея легално и наруших пробацията която ми беше за 8 месеца. Искам само да отбележа, че в чужбина имам ново семейство и малко бебе. Подадох молба за възобновяване на делото. Може ли да отпадне общодържавното издирване докато не излезне новото решение от Върховният съд? От Пробационните служби ми казаха, че е имало давностен период от 3 години, а аз за 6 месеца го изпуснах.Ако не се бях прибрал в България до края на 2016г ще ми е минал давностния период.
Какви са последиците за мен сега???
mitko_01
Нов потребител

Назад към Наказателно право