- Дата и час: 24 Ное 2024, 20:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за първоначално назначаване на магистрати 2013
|
|
Re: Конкурс за първоначално назначаване на магистрати 2013
Ориентировъчно, някой който си е подал документите в последните дни да сподели кой по ред е
и да се ориентираме!
и да се ориентираме!
- chandra
- Потребител
бях в понеделник и съм 300 и нещо
- katrinn
- Нов потребител
Явно тази тема не се радва на голям интерес , като гледам главно трима души пишат в нея , дано нещата да се променят , все пак освен конкуренти сме и колеги и това , че участваме в едни и същи конкурси за едни и същи места не значи , че трябва да се спотайваме като мишки в трици тук във Форума .
Аз си ги подадох още в началото , когато почти нямаше кандидати , но мисля , че за районни съдии ще има около 200 души , за прокурори - поне двойно повече .
chandra написа:Ориентировъчно, някой който си е подал документите в последните дни да сподели кой по ред е
и да се ориентираме!
Аз си ги подадох още в началото , когато почти нямаше кандидати , но мисля , че за районни съдии ще има около 200 души , за прокурори - поне двойно повече .
Quis custodiet ipsos custodes?
- miniscule
- Потребител
katrinn написа:бях в понеделник и съм 300 и нещо
Значи сигурно няма да сме в НИП- а , а отново в СУ .
- miniscule
- Потребител
Я колегите с опит да споделят типс енд трикс
- chandra
- Потребител
Колеги, мислите ли, че може тази година да няма обявени конкурси за окръжните съдилища, административните и апелативни? Трябваше по план да бъдат обявени датите за конкурсите за първоначално назначаване още месец май-юни.
- suzane
- Нов потребител
suzane, и аз това се чудих, но за сега няма! Може в края на годината да обявят, предвид, че вътрешните не са съвсем приключили още!
- chandra
- Потребител
chandra написа:Я колегите с опит да споделят типс енд трикс
Какво е " типс енд трикс " ?
Не ми звучи като юридически термин
- miniscule
- Потребител
Явно не си запознат с английския език.Това е форум ,а не съдебно заседание
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Явно ти си се обидил за това , че не се изказах по- горе ласкаво за твоите цинизми за Лай*н , Нап*н , Наср*н и т. н.
В чужбина като съм ходил разбират моя английски много добре , така че не смятам да коментирам този въпрос с тебе .
В чужбина като съм ходил разбират моя английски много добре , така че не смятам да коментирам този въпрос с тебе .
- miniscule
- Потребител
Колега u3mamhukaa няколко колеги вече, вкл. и колегата miniscule ти направиха забележка, при това градивна, да бъдеш малко по-сериозен, това не е форум, в който да се заяждаш и то на теми, които нямат нищо общо с тази, а тя е "Конкурс за първоначално назначаване на магистрати 2013" - пише отгоре със сини уголемени букви. Моля, обърни внимание на отправяните ти забележки и пиши във връзка с горепосочената тема. Може да провериш и ще се убедиш, че колегата miniscule пише по принцип по същество. Мисълта ми е, че идеята на форума е да си бъдем полезни като обсъждаме казуси, практики, подготовка и т.н.
- adelina_vn
- Младши потребител
Аз си подадох документите в последния приемен ден - 30.07.2013 г., следобед към 16 ч. и номерата бяха 220 и 500, съответно за РС и РП
- pomka
- Нов потребител
Да бе ОК ,но не забравяйте това все пак е форум в интернет,не се взимайте много на сериозно ,защото все пак тук сме едни и същи и не сме магистрати , така че , нали по спокойно Не мога да разбера защо на някои заядливи коментари(мойте)се налага цензура (изтриване) , а на други не.
Няма проблеми принципно ,важното е да сме живи и здрави и успех на всички (макар че няма как да стане)
Няма проблеми принципно ,важното е да сме живи и здрави и успех на всички (макар че няма как да стане)
-
u3mamhukaa - Потребител
u3mamhukaa написа:Да бе ОК ,но не забравяйте това все пак е форум в интернет,не се взимайте много на сериозно ,защото все пак тук сме едни и същи и не сме магистрати , така че , нали по спокойно Не мога да разбера защо на някои заядливи коментари(мойте)се налага цензура (изтриване) , а на други не.
Мисля , че ти си този , който се взема мнооого насериозно .
Престани да обиждаш без причина хората , които имат различно мнение от твоето . Няма да слизам до твоето ниво , като повторя какво писа за мене и с какви думи в онзи коментар, който беше изтрит . Това , че тук е просто форум в интернет и че не си магистрат, не ти дава право да се държиш така. Ако действително съжаляваш , мисля , че трябва да ми се извиниш .
Обръщам ти внимание , че и други бяха раздразнени от твоя казус с Лайн* н , Съдр * н , Нап * н и т.н. , не само аз , така че недоумявам , защо само спрямо мене реши да насочиш своите заядливи коментари .
[b]Не всяко обикновено съучастие на поне трима души е организирана престъпна група. Също моля колегата по-горе с казуса да прояви по-сериозно отношение, поне във форума.
pm
Потребител
За тези , които не знаят за какъв " казус " става дума :
Защо си мислиш че "няма как да дадат" ОПГ? Ето как горе долу би звучало - на еди коя си дата в еди колко си часа Драган и Петкан отишли да пият кафе със Стоян и Насран ,към тях се присъединили Огнян и Садран.На съседната маса която била в непосредствена близост седяли и жулили кафенца Лайнян и Напикан.
Садран споделил пред лицата Драган,Петкан ,Стоян,Огнян и Насран че има информация за кола която ще мине през границата натъпкана с наркотици и пари.Садран заявил че ще иска процент за информацията и процент от продажбата на придобитите - автомобил и субстанций ,ако Драган,Петкан,Огнян и Насран се съгласят да ги отнемат.
Лайнян и напикан решили че ще разкажат всичко в полицията
Конституирайте Лицата
Квалифицирайте деянията
Налице ли е вид съучастие
Аватар
u3mamhukaa
Младши потребител
- miniscule
- Потребител
-
u3mamhukaa - Потребител
u3mamhukaa написа::lol:
Ето защо никога няма да станеш магистрат , само ще си пишеш по форумите под различни никове и ще се заяждаш с хората
- miniscule
- Потребител
Ти па си много убав
-
u3mamhukaa - Потребител
Имам хубава жена , печеля повече пари от тебе , ходил съм в чужбина на места , където само можеш да мечтаеш да отидеш , да , по- " убав " съм от тебе значи .
Ти и за Нико Урумов едно време писа , че е от селския бостан , ама той стана магистрат , а не ти . Помисли малко , защо все ти се проваляш и защо тези , които ти наричаш селяни , преуспяват в живота , а ти стоиш само във форума , търсейки с кого да се заядеш .
Ти и за Нико Урумов едно време писа , че е от селския бостан , ама той стана магистрат , а не ти . Помисли малко , защо все ти се проваляш и защо тези , които ти наричаш селяни , преуспяват в живота , а ти стоиш само във форума , търсейки с кого да се заядеш .
- miniscule
- Потребител
Много говориш, а нищо не знаеш
-
u3mamhukaa - Потребител
Не , ти много пишеш и много сведущ се изкарваш , но само анономно във форума .
Защо така жестоко те поразя комисията на последния конкурс , а ? Въпреки знанията си не можа да стигнеш до устен изпит , докато двамата селяни - аз и Урумов , се представихме доста по- добре от тебе , Урумов стана магистрат , а аз бях на косъм . Или е просто случайност ?
Всъщност adelina_vn е права , това не е мястото , където да обсъждаме твоята личност , за това са резултатите от конкурсите . Тук сме , за да си помагаме и да обменяме опит , а не да разводняваме темата , което ти успешно правиш . Извинявам се на всички останали участници в темата , че се поддадох на изкушението да отговарям на заяжданията ти , и обещавам , че повече няма да отговарям нито на този , нито на другите ти nicknames . Както казват по чуждестранните форуми Don’t feed the forum trolls .
Защо така жестоко те поразя комисията на последния конкурс , а ? Въпреки знанията си не можа да стигнеш до устен изпит , докато двамата селяни - аз и Урумов , се представихме доста по- добре от тебе , Урумов стана магистрат , а аз бях на косъм . Или е просто случайност ?
Всъщност adelina_vn е права , това не е мястото , където да обсъждаме твоята личност , за това са резултатите от конкурсите . Тук сме , за да си помагаме и да обменяме опит , а не да разводняваме темата , което ти успешно правиш . Извинявам се на всички останали участници в темата , че се поддадох на изкушението да отговарям на заяжданията ти , и обещавам , че повече няма да отговарям нито на този , нито на другите ти nicknames . Както казват по чуждестранните форуми Don’t feed the forum trolls .
- miniscule
- Потребител
|
|