начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

Като какъв мога да работя след условна присъда?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Като какъв мога да работя след условна присъда?

Мнениеот feelfusiond » 20 Мар 2013, 21:47

Като какъв мога да работа в горско след условна присъда и какво въобще може да уча и да бачкам с такава присъда проблем ли е
feelfusiond
Нов потребител

Re: здр

Мнениеот TheOldMan » 20 Мар 2013, 21:55

Можеш да учиш почти всичко, предполагам без специалните учебни заведения на МВР. За работа ... ще е малко по-сложно, на някои места искат свидетелство за съдимост просто "за по-сигурно"... Е... не се и опитвай да се пробваш за счетоводител, касиер, охранител...
А в горското - вероятно няма да ти искат св. за съдимост ако искаш да си дървосекач, но за "лесничей"... като знам ква корупция е там.. а и е държавна работа все пак... вероятно ще те отрежат.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот feelfusiond » 20 Мар 2013, 22:16

искам работа за 800лв-1000лв не повече..
feelfusiond
Нов потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 20 Мар 2013, 22:30

Какво образование имате?
За какво, и кога, сте осъден?

.... иска се св. за съдимост, за да се стигне до заветните официални 1000лв.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот feelfusiond » 21 Мар 2013, 12:05

държане на трева реабилитиран съм вече образование средно мисля да уча но като гледам по-торното мнение нещатата ни са много цветушти..
feelfusiond
Нов потребител

Мнениеот fucus » 24 Май 2013, 02:40

Ако някой не е объркал нещо - реабилитиран излиза "неосъждан" за "работа" на свидетелството. Извади си едно пробно и давай напред, иначе жалби, молби, адвокати, за да почистят следствията от менопаузата на служителките от бюро съдимост ...
fucus
Младши потребител

Мнениеот borovinka » 27 Май 2013, 12:02

feelfusiond написа:държане на трева реабилитиран съм вече образование средно мисля да уча но като гледам по-торното мнение нещатата ни са много цветушти..

Защо да не са цветущи? Напротив - ако покажете, че учите и имате желание да се развивате в този живот в положителна посока, фактът, че сте осъждан и реабилитиран впоследствие няма да има значение за вас. Ще бъдете един нормален и уважаван в обществото човек.
Учете и не спирайте да се стремите да се развивате, като избягвате противообществените прояви и престъпленията. Това е.
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител

Назад към Наказателно право