начало

Съдът е залят от жалби след конкурса за нотариуси Съдът е залят от жалби след конкурса за нотариуси

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 3

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 3

Мнениеот Xitap » 11 Окт 2012, 11:23

Аз ги отписах, тая работа тяхната се не трае. А и повече не мисля да подавам в АМ - 3 интервюта и ако има номер 4, ще си говорим как сме, кво праят децата и т.н.
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 11 Окт 2012, 11:33

И си прав да ти кажа.Нещо не е както трябва в цялата работа,а накрая нервите са за наша сметка!
spaced
Младши потребител

Мнениеот Xitap » 11 Окт 2012, 13:54

Хайде, похвалили се с писмо или обаждане? Чакаме май всички :)
Xitap
Младши потребител

Мнениеот trunk6668 » 11 Окт 2012, 17:49

Момчета ,ако не сте станали членове на ГЕРБ.....то за следващото интервю го направете.Този съвет е безплатен. :lol:
trunk6668
Нов потребител

Мнениеот Xitap » 11 Окт 2012, 23:21

А тези, дето са заместник-председатели в младежките ГЕРБ? К'во прайм?
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 12 Окт 2012, 13:25

Още ли нищо ,бре,да му се не види? Почти 10 дни минаха вече от интервюто,как пък никакво развитие няма...
spaced
Младши потребител

Мнениеот Xitap » 12 Окт 2012, 13:46

Големо мислене, никой нищо не казва!
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 12 Окт 2012, 13:57

Честно казано вече взе да ми кипва...Да казват просто какви са резултатите-хубави или лоши и да се свършва с това чакане,то взе да става толкова алогична цялата работа,че не се трае.
spaced
Младши потребител

Мнениеот boy1963 » 15 Окт 2012, 08:36

Е хайде, днес можеби вече ще научим кой ще ходи на курс и кой пак на конкурс :wink:
boy1963
Младши потребител

Мнениеот Xitap » 15 Окт 2012, 10:05

13 или 14 назначени - ще обявяват нов конкурс отново. Информацията е 100% достоверна. Аз отново не съм сред поканените, повече не смятам да се занимавам с АМ. Успех на всички.
Xitap
Младши потребител

Мнениеот spaced » 15 Окт 2012, 10:23

И така да е,редно би било да ни информират всички,че конкурсът е приключил,а не да чакаме като улави!
spaced
Младши потребител

Мнениеот spaced » 15 Окт 2012, 11:04

И аз поразпитах малко.До края на деня или най-късно утре всички ще бъдат информирани с обаждане или писмо. Най-вероятно назначените вече са осведомени,а днес и утре ще пристигат писмата.Та, на който като нас не са му се обаждали-гори. Здраве да е! :wink:
spaced
Младши потребител

Мнениеот gab4eto » 15 Окт 2012, 21:47

Здравейте имам един въпрос, за всички длъжности ли е това обучение от 7месеца и ако да къде се провежда?
Има конкурс за Ямбол, въпроса ми е в Ямбол ли ще се провежда обучението или в други градове? И още нещо, трудни ли са тестовете и много ли има за четене? На последните въпроси са ми ясни отговорите ама айде :roll:
gab4eto
Нов потребител

Мнениеот boy1963 » 17 Окт 2012, 09:44

Тестовете са лесни, след интервюто бях убедена, че съм се справила, но вчера ми се обадиха да отида да си получа протокола, така че прави си изводите...., курсовете се провеждат в София, Пловдив, Русе и Балчик. Успех :wink:
boy1963
Младши потребител

Мнениеот gab4eto » 18 Окт 2012, 13:59

мерси :)
gab4eto
Нов потребител

Мнениеот eurolinker » 18 Окт 2012, 17:31

boy1963 написа:Тестовете са лесни, след интервюто бях убедена, че съм се справила, но вчера ми се обадиха да отида да си получа протокола, така че прави си изводите...., курсовете се провеждат в София, Пловдив, Русе и Балчик. Успех :wink:

Значи ли това, че ако избран кандидат е с настоящ адрес във Варна, би могло да пътува всеки ден до/от Балчик? Как мислите?
И още един въпрос - ако в рамките на тези 7 месеца или след тях избран кандидат се откаже, дали ще дължи нещо на АМ?
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот frangolita » 18 Окт 2012, 18:40

eurolinker написа:
boy1963 написа:Тестовете са лесни, след интервюто бях убедена, че съм се справила, но вчера ми се обадиха да отида да си получа протокола, така че прави си изводите...., курсовете се провеждат в София, Пловдив, Русе и Балчик. Успех :wink:

Значи ли това, че ако избран кандидат е с настоящ адрес във Варна, би могло да пътува всеки ден до/от Балчик? Как мислите?
И още един въпрос - ако в рамките на тези 7 месеца или след тях избран кандидат се откаже, дали ще дължи нещо на АМ?

eurolinker, ако по време на 7 месечния курс се откажете или след успешното му изкарване, откажете назначението, дължите неустойка за времето на провеждане на курса. В предните 2 части на темата, някои от потребителите са посочили ориентировъчната сума / която не е никак малка/.
frangolita
Младши потребител

Мнениеот djimaka » 21 Окт 2012, 23:31

Здравейте ! Бих искал да кандидатствам за конкурс обявен от АМ за Младши инспектор в Агенция Митници. Искам да попитам по-запознатите: какви нормативни документи трябва да се познават при изпита от одобрените кандидати ? Намерих на сайта на Агенция Митници http://customs.bg/bg/page/77 , всичко ли трябва да се прочете? . Бихте ли ми дали някакъв съвет над какво да поработя и как да се подготвя .Имам висше образование в сферата на икономиката, владея чужд език това предимство ли е ? Благодаря на всички предварително, за информацията. :)
djimaka
Нов потребител

Мнениеот frangolita » 22 Окт 2012, 19:30

djimaka написа:Здравейте ! Бих искал да кандидатствам за конкурс обявен от АМ за Младши инспектор в Агенция Митници. Искам да попитам по-запознатите: какви нормативни документи трябва да се познават при изпита от одобрените кандидати ? Намерих на сайта на Агенция Митници http://customs.bg/bg/page/77 , всичко ли трябва да се прочете? . Бихте ли ми дали някакъв съвет над какво да поработя и как да се подготвя .Имам висше образование в сферата на икономиката, владея чужд език това предимство ли е ? Благодаря на всички предварително, за информацията. :)

Здравейте! Когато в сайта на АМ излезе списъка с допуснатите до конкурс кандидати, ще бъдат посочени и материалите, по които да се подготвяте.
Иначе материалите, които бяха посочени при предния конкурс за длъжността "Инспектор в Агенция Митници”, който се проведе през август, бяха следните: Закон за митниците; Правилник за прилагане на закона за митниците; Закон за акцизите и данъчните складове; Правилник за прилагане на закона за акцизите и данъчните складове; Валутен закон; Закон за марките и географските означения; Закон за държавния служител;
Изпита се състои от 3 теста: Тест за интелигентност; Тест за професионална компетентност; Тест за психологическа пригодност и лоялност. Ако прегледате vol.1 и vol.2 по темата, ще намерите доста подробности, които ще Ви бъдат от полза :D
frangolita
Младши потребител

Мнениеот djimaka » 24 Окт 2012, 23:43

frangolita написа:
djimaka написа:Здравейте ! Бих искал да кандидатствам за конкурс обявен от АМ за Младши инспектор в Агенция Митници. Искам да попитам по-запознатите: какви нормативни документи трябва да се познават при изпита от одобрените кандидати ? Намерих на сайта на Агенция Митници http://customs.bg/bg/page/77 , всичко ли трябва да се прочете? . Бихте ли ми дали някакъв съвет над какво да поработя и как да се подготвя .Имам висше образование в сферата на икономиката, владея чужд език това предимство ли е ? Благодаря на всички предварително, за информацията. :)

Здравейте! Когато в сайта на АМ излезе списъка с допуснатите до конкурс кандидати, ще бъдат посочени и материалите, по които да се подготвяте.
Иначе материалите, които бяха посочени при предния конкурс за длъжността "Инспектор в Агенция Митници”, който се проведе през август, бяха следните: Закон за митниците; Правилник за прилагане на закона за митниците; Закон за акцизите и данъчните складове; Правилник за прилагане на закона за акцизите и данъчните складове; Валутен закон; Закон за марките и географските означения; Закон за държавния служител;
Изпита се състои от 3 теста: Тест за интелигентност; Тест за професионална компетентност; Тест за психологическа пригодност и лоялност. Ако прегледате vol.1 и vol.2 по темата, ще намерите доста подробности, които ще Ви бъдат от полза :D

Благодаря за информацията имам само два въпроса Теста за интелигентност колко време е и колко въпроси има, а в Теста за професионална компетентност отворени и затворени въпроси ли има ? Прочетох предните две теми по темата и ми дадоха представа процедурата. :)
djimaka
Нов потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити