- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.2
|
|
колеги, които сте се простили с детските илюзии, моля не губете време и нерви тук, а участвайте активно в дискусията и инициативата, които няколко души се опитваме да доведем до видима проява в действителността тук - http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?t ... sc&start=0
- zosimax
- Младши потребител
моля за съвет
Колеги, в момента ЗСВ предвижда ,че зазаемане на длъжност съдия или прокурор в районен съд / прокуратура, са необходими две години юридически стаж.
При положение че при встъплането ми в длъжност младши магистрат, имам 14 месеца юридически стаж, то след 8 месеца / когато юридическия ми стаж стане две години/, ще мага ли да стана прокурор или съдия в районна прокуратура /съд, или задължително ще трябва да изкарам първо две години като младши магистрат и едва тогава да стана редови магистрат от районно ниво.
При положение че при встъплането ми в длъжност младши магистрат, имам 14 месеца юридически стаж, то след 8 месеца / когато юридическия ми стаж стане две години/, ще мага ли да стана прокурор или съдия в районна прокуратура /съд, или задължително ще трябва да изкарам първо две години като младши магистрат и едва тогава да стана редови магистрат от районно ниво.
- nemone
- Нов потребител
Re: конкурс за младши магистрати
Гледам тука името на прокурор Мицканова. Който иска нека гледа как Мицканова иска да ме убива понеже не пожелах да работя ангария на другаря-султан Петър Николов Петров от с. Кирчево http://nadezhda-65ltd.Narod.ru сега съм под секретен домашен арест. Секретен е понеже никой не ми издава документи за събитието въпреки, че съм писал до всички магистрати и природо-защитници пардон право-защитници включително и в Европейския парламент.
- disident
- Потребител
кога ще има конкурс за младши магистрати?
Ясно е на всеки че местата са предварително заети,много рядко някой много начетен колега може да се провре през горящите обръчи
Нищо не ни пречи да пробваме многократно
както казват американците : if you fail,try,try again
Мисълта ми е ще има ли скоро коНкУрс ,някой нещо да е подочул?
Нищо не ни пречи да пробваме многократно
както казват американците : if you fail,try,try again
Мисълта ми е ще има ли скоро коНкУрс ,някой нещо да е подочул?
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Чл. 176. (1) За заемане на длъжност в органите на съдебната власт се провежда централизиран конкурс за:
1. (изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г.) младши съдии и младши прокурори;
2. първоначално назначаване.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Конкурсът по ал. 1, т. 1 се провежда веднъж годишно, като се обявява през месец януари и се провежда през месец април на съответната година.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Конкурсът по ал. 1, т. 2 се провежда най-малко веднъж годишно и не по-късно от два месеца след обявяването му.
1. (изм. - ДВ, бр. 33 от 2009 г.) младши съдии и младши прокурори;
2. първоначално назначаване.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Конкурсът по ал. 1, т. 1 се провежда веднъж годишно, като се обявява през месец януари и се провежда през месец април на съответната година.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 32 от 2011 г., в сила от 19.04.2011 г.) Конкурсът по ал. 1, т. 2 се провежда най-малко веднъж годишно и не по-късно от два месеца след обявяването му.
- lunohoda
- Младши потребител
хаха месеца на шегата значи,колко подходящо.
Благодаря за инфото
Благодаря за инфото
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
-
u3mamhukaa - Потребител
Конкурс със сигурност ще има през 2012г., кога точно - следете сайта на ВСС - www.vss.justice.bg .
- bruck
- Младши потребител
Колеги, в петъчния брой на ДВ са публикувани ПРАВИЛА за организацията и реда за провеждане на изпитите на кандидатите за младши съдии и младши прокурори в края на обучението в Националния институт на правосъдието, в сила от 1.01.2012. Може да ги прегледате, ако ви е интересно.
- hristeva
- Нов потребител
Искам да попитам публикуват ли се някъде казусите от тези изпити?
- anton_k
- Младши потребител
|
|