начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

Интернет магазин

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Интернет магазин

Мнениеот vinsbg » 14 Ное 2009, 23:26

Здравейте,
Първо да се извиня ако не съм уцелил раздела, но си мисля, че въпроса ми е за търговско право.Та към въпроса.
Възнамерявам да открия онлайн магазин.Интересува ме каква фирма ще е подходяща да регистрирам и за лицензи трябва ли да помисля.Просто най-общо което е.
Благодаря предварително.
vinsbg
Нов потребител

Re: Интернет магазин

Мнениеот lawyer.bg » 15 Ное 2009, 21:38

блиц:
въпрос #1
подходяща към момента е формата на дружество с ограничена отговорност (винаги препоръчвам тази на клиентите си, опериращи онлайн)
въпрос#2
лицензите - има няколко варианта, но обсъждането им публично би се счело за реклама, поради което ако проявявате интерес към темата, може да се свържете с мен на имейл адрес
Изображение
lawyer.bg
Младши потребител

Re: Интернет магазин

Мнениеот prnedev » 16 Ное 2009, 19:58

lawyer.bg написа:блиц:
въпрос #1
подходяща към момента е формата на дружество с ограничена отговорност (винаги препоръчвам тази на клиентите си, опериращи онлайн)
въпрос#2
лицензите - има няколко варианта, но обсъждането им публично би се счело за реклама, поради което ако проявявате интерес към темата, може да се свържете с мен на имейл адрес
Изображение

Аз съм изненадан и от двете предложения :-)))
И на въпрос 1 и на въпрос 2. ;-))))

А иначе въпроса е много готин. Примерно може да се зададе друг подобен от рода - "ще произвеждам краставици и домати, как ще е по-подходящо да върша работата - като търговец (ЕТ или дружество) или като земеделски производител" ;-)
prnedev
Активен потребител

Назад към Търговско право