Колеги,
предлагам да обсъдим по какъв начин да предразположим на устния тая "кръвожадна" комисия!
Струва ми се, че не излиза от рамките на добрия вкус да ги почерпим за старта в нелеката адвокатска професия /още преди да е свирен /!
Предлагам за дамите - бонбони и цветя, за мъжката част - по едно уиски!
Да отидем по-рано в 292 и да подготвим сокове, кафета и дребни сладки....Да им е комфортно докато ни изпитват!
Ако ви допада идеята давайте и други предложения
- Дата и час: 23 Ное 2024, 21:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
устен изпит за адвокати
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
А коя е комисията. Нека първо обсъдим комисията. Meli77, Вие знаете ли със сигурност точно кои са председател и членове на двете комисии
- krasimir
- Младши потребител
Без да се обиждате, но би било проява на лош вкус и си е "явно" подмазване.
Освен това, няма да имате достъп вътре в самата залала.
Ако имате желание за черпене, то направете го след минаване на устния изпит . Освен, ако целта на цялата работа не е успешното минаване, де ...
Освен това, няма да имате достъп вътре в самата залала.
Ако имате желание за черпене, то направете го след минаване на устния изпит . Освен, ако целта на цялата работа не е успешното минаване, де ...
- Biby
- Потребител
[quote="krasimir"]А коя е комисията. Нека първо обсъдим комисията. Meli77, Вие знаете ли със сигурност точно кои са председател и членове на двете комисии[/qu
РУМЯНА СИДЕРОВА - ПРЕДСЕДАТЕЛ
НАТАЛИЯ ЦЕНОВА
ТРАЯН КОНОВ
КАРАПАНЧЕВ - ПРЕДС. АК ГАБРОВО
ПРЕДС. АК КЪРДЖАЛИ
Тоест същата комисия от писмения....но това едва ли има значение...жеста е достатъчно имперсонален...
РУМЯНА СИДЕРОВА - ПРЕДСЕДАТЕЛ
НАТАЛИЯ ЦЕНОВА
ТРАЯН КОНОВ
КАРАПАНЧЕВ - ПРЕДС. АК ГАБРОВО
ПРЕДС. АК КЪРДЖАЛИ
Тоест същата комисия от писмения....но това едва ли има значение...жеста е достатъчно имперсонален...
- Meli77
- Младши потребител
- Браво, Biby! Топло, топло, топлоBiby написа:Без да се обиждате, но би било проява на лош вкус и си е "явно" подмазване. Е, и? Не съм останала с впечатление да не се толерира
Освен това, няма да имате достъп вътре в самата залала. Естествено, че имаме. С/у една бира портиера ще ти отвори и Aula Magna...
Ако имате желание за черпене, то направете го след минаване на устния изпит . Ами ние това правим - черпим за успешното полагане на тежкия /в сравнение с ноемврийския/ писмен Мисля, че определено имаме повод Освен, ако целта на цялата работа не е успешното минаване, де ...
Да нямаш нещо против като кандидат от минала сесия
- Meli77
- Младши потребител
Напротив - нищо против. Изказвам само мнение, предполагам може
И тъй като вярвам във Вашите знания и умения, ми се струваше неподходящо подобно начинание. Но всеки има право да се бори за успеха по един или друг начин...
И с почерпка и без, Ви желая успех!
И тъй като вярвам във Вашите знания и умения, ми се струваше неподходящо подобно начинание. Но всеки има право да се бори за успеха по един или друг начин...
И с почерпка и без, Ви желая успех!
- Biby
- Потребител
Хубаво е, че мислиш и за други начини освен единствения- късмет + малко четене. Но според мен идеята е наприложима поради няколко причини:
1. Голяма жега + сокове (+ уискки) = пик.....
2. Прецедентната почерпка се надявам да не е в следствие от прецедентния първи тур на изпита. Защото ще стане- те ни мачкат ние им се лендзим и ще ни довършат.
3. Цялата комисия се състои от хора, които не са се радвали на уиски от студентските си години, какво те кара да мислиш, че сега ще се зарадват?
4. И малкото останали (допуснати) хора пак са трудни за организиране.
5. Според мен ще искат да ни отикат по- бързичко заради жегата.
6. Проява на лош вкус.
7. Ако се притесняваш, че ще умрат от жажда не е така- на писмения сами се бяха погрижили за себе си- имаха два стека минерална вода.
1. Голяма жега + сокове (+ уискки) = пик.....
2. Прецедентната почерпка се надявам да не е в следствие от прецедентния първи тур на изпита. Защото ще стане- те ни мачкат ние им се лендзим и ще ни довършат.
3. Цялата комисия се състои от хора, които не са се радвали на уиски от студентските си години, какво те кара да мислиш, че сега ще се зарадват?
4. И малкото останали (допуснати) хора пак са трудни за организиране.
5. Според мен ще искат да ни отикат по- бързичко заради жегата.
6. Проява на лош вкус.
7. Ако се притесняваш, че ще умрат от жажда не е така- на писмения сами се бяха погрижили за себе си- имаха два стека минерална вода.
- ico_best
- Младши потребител
Второто характерно качество /след завистта /, по което веднага ще се ориентирам, че разговарям с българин е, че винаги ще съумее да ти даде поне 10 причини, поради които нещо да не стане, вместо да се напъне да измисли една, поради която да стане
Позволих си да споделя идеята, защото се прктикува на докторски защити в десетократно по-цивилизовани държави и общества от нашето.
И се радва на успех.
Позволих си да споделя идеята, защото се прктикува на докторски защити в десетократно по-цивилизовани държави и общества от нашето.
И се радва на успех.
- Meli77
- Младши потребител
Както казах хубаво е, че мислиш и за други начини, никъде не съм казал, че няма да стане, но просто не видях и ти самата да посочиш поне една причина поради която да стане. Българина освен всичко друго има и вродения нюх да усеща кога нещо ще стане, както и нагласата да следва добрите водачи и готовите добри идеи.
Ще ти кажа и защо може да се получи нещо:
1. ЗАщото ще проявиш достатъчно търпение, стръв и желание да убедиш българските скептици като мен да повярват в твоя план.
2. Защото нищо няма да загубим да опитаме.
Ако идеята започне да се материализира аз участвам!
1. ЗАщото ще проявиш достатъчно търпение, стръв и желание да убедиш българските скептици като мен да повярват в твоя план.
2. Защото нищо няма да загубим да опитаме.
- ico_best
- Младши потребител
- Аз мисля да си я материализирам сама утре след заседанието и в събота даже и да не ставам рано! Ако ти приложиш идеята и в събота, гледай да не забравиш да си платиш copy right- a!ico_best написа:Както казах хубаво е, че мислиш и за други начини, никъде не съм казал, че няма да стане, но просто не видях и ти самата да посочиш поне една причина поради която да стане. Българина освен всичко друго има и вродения нюх да усеща кога нещо ще стане, както и нагласата да следва добрите водачи и готовите добри идеи.Нищо подобно, българинът никога не е съумявал да направи информиран и интелигентен избор по отношение на водачите си и затова винаги е бил предаван от тях В страна като България, полуграмотен идиот като Слави Бинев може да стане евродепутат, а турчин - да влезе в управлението и.
Всеки народ си заслужава управниците!
1. ЗАщото ще проявиш достатъчно търпение, стръв и желание да убедиш българските скептици като мен да повярват в твоя план. Далеч е от мен идеята да те мотивирам за собствения ти успех - в условията на капитализъм просто не съществува такава схема Ако не си схванал и прегърнал идеята още докато е летяла във въздуха, може би не си достоен още за такъв успех - чисто конюнктурен, плод на емоционалната интелигентност и многократно по-лесен. Имай предвид, че за лесния успех се изискват повече качества.
2. Защото нищо няма да загубим да опитаме. - Основно от това изхождах още когато предложих.
Последна промяна Meli77 на 26 Юни 2008, 13:30, променена общо 1 път
- Meli77
- Младши потребител
Ще приключа тегавия диалог с думите: ами като си решила да правиш нещо САМА защо считаш за нужно да ни уведомяваш и да маркираш идеите си- за да патентоваш тактиките си или да търсиш аплодисменти за бляскавата си мисъл попила от чуждоземския опит, мисъл толкова далечна от държавата в която живеем- държаваата на Слави Бинев и Доган ....
- ico_best
- Младши потребител
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|