- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
УТРЕ-03.07.07г. от 07.30ч. по Нова ТВ за КАЗУСИТЕ
|
|
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ха ха ха ха направил съм грешка с правописа на думата "образование" . Колеги, благодарение на някои от вас темата отново се превърна от сериозен проблем, който ни засяга всички, в дребнав спор и избиване на комплекси кой къде учи Според мен няма значение кой къде получава образованието си, важното е да се стараее в работата си и да влага много усилия:) А най-важното според мен е да бъдем солидарни като колеги, защото имаме сходни проблеми и неволи
Хората са произлезли от маймуните ?! Или маймуните са произлезли от хората ?! За жалост маймуните не могат да изкажат мнение по въпроса...
- dzhenkov
- Младши потребител
А защо си мислите, че някой трябва да ви научи как се решават казуси?
На всички конкурси се решават казуси? Няма да ходите ли, защото не сте научени или ще обжалвате процедурата за провеждане на конкурс?
На всички конкурси се решават казуси? Няма да ходите ли, защото не сте научени или ще обжалвате процедурата за провеждане на конкурс?
- Gabi1
- Потребител
Хайде да порицаем човека, който си е позволил да си отвори устата срещу идеята да има казуси на държавните изпити за юристи . Само че, ако той успее всички след това ще се ползваме от улеснението, но защо ни е на нас. Май вместо да застанем зад него и зад идеята му, с която се опитва да защити интересите на голяма част от студентите, по добре да му обясняваме, че идеята е много безмислена. Аз лично го подкрепям, защото учебният план, по който са ни преподавали е бил съобразен с едни определени държавни изпити .
PS: Уважаема Габи, не всеки иска да се явява на изпитите за магистрати, които вие визирахте, във връзка с казусите. Аз лично имам съвсем други цели и планове за бъдещето си. А както става ясно от написаното, коментирам само казусите на държавните изпити за юристи
PS: Уважаема Габи, не всеки иска да се явява на изпитите за магистрати, които вие визирахте, във връзка с казусите. Аз лично имам съвсем други цели и планове за бъдещето си. А както става ясно от написаното, коментирам само казусите на държавните изпити за юристи
Хората са произлезли от маймуните ?! Или маймуните са произлезли от хората ?! За жалост маймуните не могат да изкажат мнение по въпроса...
- dzhenkov
- Младши потребител
dzhenkov написа::wink:
...Хайде да порицаем човека, който си е позволил да си отвори устата...
А някой, по-умен може би от нас, беше казал, че е по-добре да си мълчиш, когато не разбираш нещо!
Приятелю, хареса ми, че не хвърчиш в облаците с твойто СУ( тук и авиаторите ще ме разберат ), затова по-добре ми кажи след колко време си получи решението от СРС, защото и аз съм се запътил да съдя пловдивското КАТ -ей-така за спорта !
-
atanaspetrovmeister - Потребител
Колеги, май наистина е по-добре да престанем да се караме кой къде учи, да има ли казуси или да няма, а да се обединим за идеята, която започнахме, а именно да ни бъде позволено на всички, които сме приети преди началото на учебната 2006-2007 г. да си завършим при условията, действали към момента на приема ни, а именно с 3 устни изпита.
Кристиан Гьошев (юрист)
Правото не е за спящите, а за бдящите...
- kris_maturata
- Потребител
Подкрепям идеята на kris_maturata, именно и аз защитавам тази позиция. И затова заслужава да го подкрепим и да направим нещо заедно
Относно решението на СРС, за обжалване на наказателно постановление издадено от КАТ, решението излезе 6 месеца след разглеждане на делото доста "бързо" и съвсем в срок
Но е важно да си защитаваш правата, след като си решил да ги съдиш не се отказвай успех.
Относно решението на СРС, за обжалване на наказателно постановление издадено от КАТ, решението излезе 6 месеца след разглеждане на делото доста "бързо" и съвсем в срок
Но е важно да си защитаваш правата, след като си решил да ги съдиш не се отказвай успех.
- dzhenkov
- Младши потребител
kris_maturata написа:Колеги, май наистина е по-добре да престанем да се караме кой къде учи, да има ли казуси или да няма, а да се обединим за идеята, която започнахме, а именно да ни бъде позволено на всички, които сме приети преди началото на учебната 2006-2007 г. да си завършим при условията, действали към момента на приема ни, а именно с 3 устни изпита.
Колега,само успехи ти пожелавам.
С уважение
Пламен Николов
ЮЗУ "Неофит Рилски" Правно-исторически факултет
- Гост
advokat_nikolov написа:Колега,само успехи ти пожелавам.
С уважение
Пламен Николов
Брей-й, Пацо, появи се! Как мина сесията
-
Колеги, давайте да правим организацията, а не само да си пишем, че се подкрепяме. Благодаря все пак
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
kris_maturata написа:Колеги, давайте да правим организацията, а не само да си пишем, че се подкрепяме. Благодаря все пак
И какво, организацията ще разполага с повече права ли , ти не изпробва ли всички варианти?
PS: Ако учредяването е в някоя пловдивска кръчма-участвам с двете ръце!!!
-
hahaha ami togava ai v Marmalad ili v Daqnata da se suberem i da obsudim situaciqta
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
kris_maturata написа:hahaha ami togava ai v Marmalad ili v Daqnata da se suberem i da obsudim situaciqta
Мармалад не ми е по вкуса, но виж на една "Даяна" не отказвам
-
Koito ne e gledal predavaneto po Nova TV za kazusite - eto go - http://www.vbox7.com/play:0cea19bb
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
atanaspetrovmeister написа:advokat_nikolov написа:Колега,само успехи ти пожелавам.
С уважение
Пламен Николов
Брей-й, Пацо, появи се! Как мина сесията
О-хо за сега е всичко ОК-една шестица до сега-чакам другите(резултати) и още един последен изпит.
Дай Боже-от 4 нагоре,а после.....бири..бирии,......и малко секс,че само с учебници не става.
- Гост
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|