начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос към студентите в ЮЗУ

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Въпрос към студентите в ЮЗУ

Мнениеот Tudur » 07 Юни 2007, 18:25

Здравейте на всички,
имах неблагоразумието да не се явя на изпит по история в ЮЗУ-то, защото исках да уча Публична администрация. Сега обаче се чувствам прецакан от самия себе си(логично). Има ли възможност, ако все пак пиша ПА, след това да се прехвърля в Право и как би могло да стане (някакви условия, евентуални изпити, които да се държат, и т.н.), също така чета, че при оценка през годината над 5.00 мога да пиша паралелно специалност от факултета (ПИФ) - за това държи ли се допълнителен изпит? Надявам се, че ще проявите разбиране и ви благодаря предварително.
Tudur
Младши потребител

Мнениеот elsof » 08 Юни 2007, 10:33

Преди 4 години и аз записах паралелно право.Задължително се искаше оценки от изпити по български и по история.Без тях не може да запишеш паралелно,не може и да се прехвърлиш.Иначе и двата варианта са възможни.
elsof
Нов потребител

Мнениеот Tudur » 08 Юни 2007, 18:54

Да, но не държа изпит по предмети, които съм ги карал на кандидатстудентския. Тоест, ако имам оценка от кандидатстудентски изпит по български език, но не и по история, карам само по история, нали?
Tudur
Младши потребител

Мнениеот lesolina » 08 Юни 2007, 20:35

ДА.
lesolina
Младши потребител

Мнениеот Tudur » 09 Юни 2007, 14:35

Благодаря ви за информацията, бяхте ми много ползени.
Tudur
Младши потребител

Мнениеот Гост » 09 Юни 2007, 15:32

Можеш да се обучаваш едновременно по две специалности.Необходимо е
да изкараш минимум 4.50 по обучаваната от теб специалност,след което подаваш молба до декана и от него зависи,/т.е. да те одобри/ дали ще се обучаваш по избраната от теб втора специалност.Стига,обаче,първата специалност да е от Правно-историческия-по лесно е
Гост

Назад към Конкурси, изпити