Здравейте на всички!
Чух, че ще има нов изпит за синдици. Някой знае ли нещо повече?
Лек и успешен ден!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпит за синдици
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Вижте на този адрес: има обявен конкурс- съобщението е от 21.03.2007- http://www.justice.government.bg/messages.aspx
- titin
- Потребител
- Гост
advokat_nikolov написа:Да ви попитам, колеги,възможно ли е да си синдик без юридическо образование?
Mоже да си и с висше икономическо
- Stirlitz
- Младши потребител
Stirlitz написа:advokat_nikolov написа:Да ви попитам, колеги,възможно ли е да си синдик без юридическо образование?
Mоже да си и с висше икономическо
Точно
Защото имам един приятел,на който баща му беше ликвидатор(синдик) на един хлебозавод и е с висше икономическо.
Мерси за потвърждението,колега
- Гост
На сайта на МП изнесоха списъка на лицата с редовни и нередовни документи за изпита за синдици.
С оглед на това подновявам темата . Моля ако има хора /освен мен/, които ще се явяват и шетат тук из форума, да пишат та да пообменим идеи за изпита.
Откъде четете например? Само от закона ли?
С оглед на това подновявам темата . Моля ако има хора /освен мен/, които ще се явяват и шетат тук из форума, да пишат та да пообменим идеи за изпита.
Откъде четете например? Само от закона ли?
- fixxxer
- Потребител
Честито
Днес, в петъчния брой на ДВ публикуваха заповедта на министъра на правосъдието, с която се допълва списъка на лицата, които могат да бъдат назначавани в производства по несъстоятелност след последния конкурс, който се проведе преди 1-2 месеца - честито на всички, които минахме писмената и устната част и Ви пожелавам много професионални ангажименти като синдици /временни и постоянни/ и много пари
- fixxxer
- Потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|