начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Конкурс за длъжностни лица по регистрацията по ЗТР

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Конкурс за длъжностни лица по регистрацията по ЗТР

Мнениеот valkova1 » 12 Ное 2006, 18:08

Искам да попитам дали някой знае някакви подробности относно набиране на длъжностни лица по регистрацията от Агенцията по вписванията. Зная че се отложи за юли 2007, но това е отскоро. Преди няколко месеца питах по мейла в Агенцията, но познайте - никакъв отговор. Ще бъда благодарна на всеки, който знае някакви подробности за конкурса- евентуално конспект и т.н. Чудя се възможно ли е да се назначат 50-60 човека без конкурс в противоречие с Наредбата?
valkova1
Нов потребител

Мнениеот sjenkova » 18 Ное 2006, 20:41

цялата работа колега е в липсата на бюджет. Сигурно е обаче че конкурс ще има, друг е ? ще бъде ли реален. Няма средства за осигуряване на сгради за АВ, на самостоятелна администрация по места. Агенцията се ръководи от група безхаберници- администратори и много младши специалисти. Ако знаете какви абсурдини системи за регистрация на търговци чух. Заявленията да се изпращали в централата София и оттам да се разпорежда вписването...........Не съм убедена че конкурсите ще са реални, защото ще се проведат от администрация....
успех!
sjenkova
Младши потребител

Мнениеот moni_d » 01 Дек 2006, 15:25

За съжаление колегата преди мен е прав- в нашия съд назначиха човек, който няма висше образование, въпреки че имаше доста кандидати с такова. Назначеното лице е бивш служител на съда, уволнен от там дисциплинарно, но какво от това-госпожата има още някои стари позиции в системата и се възползува от тях. Това не го казвам от злорадство, а от накърненото ми чувствмо за справедливост, защото видях как изобщо не бяха проверени знанията и уменията на другите кандидатстващи-млади и образовани, с компютърна подготовка, което щеше да им е от особена полза при самата работа, а не назначената госпожа сега да се учи да пише на компютър.
moni_d
Потребител

Назад към Конкурси, изпити