Hora moliavi za pomost poglednete vav foruma zaglaviaeto ,,Delo srestu MVR"
Triabva mi savet kakvo da pravi i kak da podhodia.Molia prepora4ai te mi advikat po trudovo pravo.Ama da e dobar .
Triabva da udarim MVR :
1.Te sa boklutsia
2.Akademiata im e parvostepenen razporeditel s bujetni sredstav i i imat pari.
3.Te sa doina krava ,koiato 4aka samo stopanina si .Daite da i izdoim.
4.Triabva da vi kaja 4e koito re6i toia slu4ai ste otvoti takava dupka 4e ste ima oste mnogo klienti ,viarvaite mi ,az znam kak stoiat nestata tam.
Ako pak ne mojete da pomognete sas znania pone napi6ete mnenie .Az imam nujda ot tova ,zastoto me 4aka dalga i prodaljitelna bitka.:))))))))))))))
Blagodaria predvaritelno.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОТЧАЯНО СЕ НУЖДАЯ ОТ ПОМОЩ ПО ДЕЛО СРЕЩУ МВР!!!!!!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: ОТЧАЯНО СЕ НУЖДАЯ ОТ ПОМОЩ ПО ДЕЛО СРЕЩУ МВР!!!!!!!!
Има много трудови дела заведени срещу МВР-всичките се губят ,защото МВР работещите там са на специален закон, който се прилага ,а не КТруда.Има и богата съдебна практика. Хайде да доим.
- младежа
kOLEGA ,STO NE SE PREGLEDASH PRI PSIHIATAR ,KAKVA E TAZI LUDA ISTERIA SRESTU POLICIATA?!!
- 2345
А, бре стига сте доили това МВР. Ами нищо не оставихте за тези, които идват след вас хи-хи-хиииииииииииииииииииииииии.
- стефан
a vie,mi60, imate li sigurna informaziya 4e VIPOND e razporeditel na bujdjeta...i kakvo sa vi napravili li4no na vas kursantite tam i konkretno MVR?
- miss parvo
Колега, от така изнесените данни от Вас не мога да разбера за какво точно става дума.
- bgjurist
- Потребител
Koia si ti iza kakvo se bori6?
Ot de znae6 predi6noto ime na Akademiata?
Amoje bi biv6etoti gaje e kursant ili e bilo takav?
Pak i dosta naduto zvu4i miss PRAVO-tova navejda misal na nesto kato samo4uvstvie kato balon s vazdoh.Goliama glava am kuha
Ot de znae6 predi6noto ime na Akademiata?
Amoje bi biv6etoti gaje e kursant ili e bilo takav?
Pak i dosta naduto zvu4i miss PRAVO-tova navejda misal na nesto kato samo4uvstvie kato balon s vazdoh.Goliama glava am kuha
- mi6o
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|