начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Агенция за недвижими имоти - длъжна ли е да има адвокат?

Казуси за недвижими имоти

Re: agenciq za nedvijimi imoti

Мнениеот Дарина » 25 Апр 2003, 09:52

а дали в същност брокерите, които от години се занивамат с покупко-продажби на имоти нямат силно развито чувство за проблемите около даден имот?
колкото и да е НАЛОЖИТЕЛНО да се правят проверки по дадения имот има доста неща, които витаят в самата обстановска около огледите и присъствието на собствениците.
Дарина

Мнениеот Петров » 25 Апр 2003, 14:21

И аз наскоро купувах имот и то от строител.Не се залъгвайте,като ви предадат жилището на шпакловка и замазка,тогава ще видите какво значи разноски.Най-голямо е разочарованието като купите имот с хубава панорама,и разберете скоро след това че до 2 години около вас ще поникнат още 3 коопераций,често явление в гореспоменатия Лозенец.Но ако не сте от София и не разбирате нищичко от право и недвижими имоти е по-добре да си наемете или адвокат или агенция.За хората с повечко средства и по-малко свободно време е препоръчително и двете.
Петров

Мнениеот daniel_v » 25 Апр 2003, 14:41

А знаете ли, че обикновено брокерите гледат да има сделка на всяка цена, за да лапнат комисионната. Не ги интересува толкова интереса на клиента. Да не говорим за обявяването на един и същ имот на различни цени от различни брокери. Накрая се оказва, че се интересувате за имот, който струва доста повече отколкото може да си позволите. Тази практика е все по-честа, откакто сделките с недвижими имоти намаляха.
daniel_v
Нов потребител

Мнениеот vtp » 10 Май 2003, 22:57

Аз съм брокер от 7 години но нямайте вяря на адвокати и на тъпи стари брокери много малко агенции ще ви свършат работа без да им пукае за това вие какво мислите малко са агенциите на които им пука за клиента както се азва и затова ходете при нотариус консултирайте се и той ще ви свърши работа без пари и честно ще ви даде съвет без да се набутвате на нотариуси и тъпи брокери малко са хората които си вършат работата
vtp

Мнениеот Дарина » 13 Май 2003, 12:59

определено не съм забелязала намаляване на сделките, касаещи покупко-продажба на недвижими имоти. независимо от ръста на цените в София.
Дарина

Предишна

Назад към Имотни казуси