начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Възможно ли е?

Казуси за недвижими имоти

Re: Възможно ли е?

Мнениеот Anastassia.Terzieva » 07 Ное 2004, 23:11

i az samo da popitam tova che sasaglasni da svidetelstvat obektivirano li e kato naprimer da vi dadat lichnite si danni adresi i t.n.?
zashtoto na praktika tova oznachava da sa gotovi da svidetelstvat- minimum da vi dadat informaciata neobhodima za da gi prizovete- vsichko drugo sa prazni prikazki, ot koito mogat vinagi da se otmetnat...
Аватар
Anastassia.Terzieva
Потребител

Re: Възможно ли е?

Мнениеот Ралица » 08 Ное 2004, 03:52

Г-ЖО/Г-ЦЕ ТЕРЗИЕВА благодаря на БОГ за това,че е създал сайтове като този и хора като ВАС.
Може би няма да ми повярвате,но аз преди да започна да ВИ отговарям взех химикалката в ръка и си записах какво трябва да направя утре(да поискам лични данни,адреси и т. н. от хората които трябва,както ВИЕ ме съветвате,и което сега когато го знам е толкова реално),тъй като не знам защо никой друг не ми го е казал по-рано.
Искам да знаете,че според мен,само за този ВИ съвет,ВИ дължа адвокатското възнагрждение.
Пределно ми е ясно,че никой не роботи без пари.
Какво да кажа за тези на които им се плаща най-малко двойно и пак не си вършат работата както трябва.
От форумите които чета,зная,че сте изпили доста кафе покрай тези които трябва и,че давате компетентни съвети,макар,че сте млад юрист.Според мен сте и лоялен,а имено такъв ми е нужен в момента.
Искам да ВИ запозная със целия случай,за което съм разбирасе ГОТОВ да си платя и ако евентуално не сте прекалено заети(както доказват,че са моите юристи),ще ВИ помоля да се обадите на 0886846188 и да търсите Румен.Моля ВИ да не се колебайте да ми се обадите.Всички разноски са на мое разположение.
БЛАГОДАРЯ
Ралица

Предишна

Назад към Имотни казуси