начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Могат ли да ми забранят да поставя врата на собствен гараж

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Могат ли да ми забранят да поставя врата на собствен гараж

Мнениеот kolev22 » 24 Дек 2024, 18:53

Здравейте,
Имам един интересен казус- закупих си апартамент с подземен гараж, на който фирмата строител и инвеститор не е поставила врата. Твърдят, че няма как да бъде поставена врата, защото през гаража (по тавана) минават кабели и цитирам: “важна комуникация за сградата”.
Обектът е описан в нотариалния акт като гараж и там пише, че съм длъжен да осигурявам достъп до кабелите.
Въпреки това е твърде тясно да се прави каквото и да е, докато колата ми е вътре, т.е. така или иначе ще трябва да се свържат с мен.
Идеята ми е да поставя ролетна врата или щора, за да може да се затваря гаражът като ще се направи под кабелите за да не се нараняват и да има достъп до тях над самата врата.
Могат ли да ми забранят да поставя врата на гараж, който вече е моя собственост и да бъда глобен с неустойки, които по договор, ако правя изменения без писмено съгласие на фирмата дължа солидна сума?
Благодаря предварително!
kolev22
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ