начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Музикална група и въпрос

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Музикална група и въпрос

Мнениеот Анди » 27 Окт 2004, 13:49

Има ли такова нещо запазване име в патентно ведомство на новоткрита музикална група и какво точно трябва да се подаде, понеже гледам ва апис образците и нищо не ми звучи свързано със това?Марка ли е, какво е?Ако някой има представа, моля да помогне.
Анди

Re: Музикална група и въпрос

Мнениеот tarikandi » 27 Окт 2004, 14:04

А има ли такова нещо всеки да си "музицира" сам, а музикантите да отговарят на въпроси как става това. Образците от апис помагат само на начинаещи юристи и самодоволни счетоводители, които объркват нещата. По мое мнение само наивник може да се надява, че ще се справи сам.
tarikandi

Мнениеот 444 » 27 Окт 2004, 14:42

Tarikandi, daje si se obarkal i ne si izrazil pravilno krilatia si otgovor. Kaji si napravo, 4e iska6 pari4ki i togava 6te pomogne6 na mom4eto. Skudoumiata sa izli6ni.
444

Мнениеот tarikandi 3,14 » 27 Окт 2004, 18:48

За 444:
Тези които знаем и умеем, се забавляваме с отговорите си. Аз не крия, че не обичам авантаджиите. Щом не ти харесва много ти здраве - смени си номера на 69. И се научи да пишеш на кирилица:):):)
tarikandi 3,14

Мнениеот 444 » 28 Окт 2004, 13:06

Porednoto skudoumie...
444

Мнениеот sonia » 28 Окт 2004, 13:52

norm uredba-chl.83 ZAPSP+Naredba za registrirane na naimenovaniata na artistichnite grupi
Naimenovaniata na art.grupi(kakvito sa i muzikalnite) se registrirat v specialen registur kum Ministerstvo na kulturata,koito e obshtodostupen,vseki moje da iska spravki ili izdavaneto na dokument za vpisano v registura obsoiatelstvo.Za registrirane na naimenovanie se podava zaiavlenie do ministura na kulturata ot uchastnitzite ili ot upulnomoshteno ot tiah litze.Zaiavlenieto triabva da sudurja:
1.Naimenovanieto na grupata,izpisano na kirilitza,a po jelanie na zaiavitelia-i na latinitza(no sega veche moje i na druga azbuka)
2.Artistichno-izpulnitelskata deinost na grupata
3.Imenata,EGN i adresa na litzeto,upulnomoshteno sugl. chl.79 ZAPSP da predstavia grupata
4.Imenata i adresite na vsichki uchastnitzi v grupata kum momenta na podavane na zaiavlenieto
Kum zaiavlenieto se prilagat pulnomoshtno i deklaracia ot upulnomoshtenoto litze ,che v 1 mesecen srok ot prekratiavane na deinostta na grupata se zaduljava da uvedomi pismeno ministura na kulturata.Do 1 mesec ako niama zakonova prechka naimenovanieto se vpisva v registura sus zapoved ot imeto na ministura.Sled registraciata se izdava udostoverenie.A ako ima otkaz toi triabva da e motiviran i se suobshtava na zaiavitelia v 14dn srok.Pravoto na naimenovanie na grupata se zakrilia prez cialoto vreme,prez koeto grupata osushtestviava izpulnitelska deinost+10 godinin sled prekratiavaneto i.Uspeh!
sonia
Младши потребител

Мнениеот tarikandi 3,14 » 28 Окт 2004, 15:21

merci, podobno umniko:):):)
tarikandi 3,14

Назад към Интелектуална собственост