начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Контрол на главен архитект на община

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Контрол на главен архитект на община

Мнениеот linet » 02 Яну 2015, 12:45

npetkov87 написа:Здравейте,
Искам да попитам, защото не намирам никъде тази регулация. Кой надзирава работата на главния архитект в някоя община на София? При кой може да се подаде сигнал, че същия не изпълнява задълженията си?
Вече имам отговор от кмета на общината, че същия не може да е компетентен да следи работата му. Интересувам кой стои над него и има право да санкционира, защото не вярвам самия главен архитект на една община на територията на София-град да си е феодал, т.е. независим от никоя институция.

Г-н Петков,
Интересно ми е докъде стигнахте с вашите жалби; има ли резултат?
Линет
linet
Младши потребител

Мнениеот probcho » 02 Яну 2015, 15:01

С такова лутане в незнанието се опипват съответните граници. С пробиването на черупката е възможно да се постигне прераждане. Но истината винаги остава една - просто е с различна гледна точка.
ЗУТ е занимателно четиво, в което може да прозрете низщетата на ограниченото мислене.
Въпроса е: улисани в четивото възможноли е да се постигне правдивост?
Краткия отговор е дуалистичен: И да, и не.
Но хармонията в правдивостта не е обвързана със справедливостта, поради което се налага извода: "На всеки му според потребностите му"....
И за да избегна геометричната погресия в развитието на съжденията Ви по-добре е да се изправите лице в лице с проблемите си.

ПП
Честита нова година на всички! Много успехи в личен и творчески план! :)
probcho
Активен потребител

Мнениеот todorst » 02 Яну 2015, 20:17

Честита Нова година на всички!
Евала на probcho То дизерфикацията на аналното мислене не винаги поражда реални измерими позитивни или негативни резултати. Освобождаването от симулативни тежести и обременения е въпрос на личностно измерение!
Те така се демонстратира ИНТЕЛЕКТУАЛИЗАЦИЯ! Нали МЕЛЛИ!
todorst
Потребител

Мнениеот Melly » 02 Яну 2015, 20:28

todorst написа:Честита Нова година на всички!
Евала на probcho То дизерфикацията на аналното мислене не винаги поражда реални измерими позитивни или негативни резултати. Освобождаването от симулативни тежести и обременения е въпрос на личностно измерение!
Те така се демонстратира ИНТЕЛЕКТУАЛИЗАЦИЯ! Нали МЕЛЛИ!

ЧНГ и за теб!
Но, въпросът за теб остава отворен - Дали "нали"? :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот todorst » 02 Яну 2015, 21:20

Вие, пък МЕЛЛИ. Седя и мисля и т.н. Харесва ми, не знам откъде е? Едва ли е от Айнщайн! Той е по триизмерното, а тук е двуизмерно : състояние на ДУХА и състояние на МАТЕРИЯТА. Абсолютно съвместими, но и взаимно изключващи се ! Някой го предпочитат "седя", други "мисля" ! Какво ражда единството и разделението- да сме живи да видим. Но стига ми тая.... за тая вечер.
todorst
Потребител

Мнениеот Melly » 02 Яну 2015, 21:27

todorst написа:Вие, пък МЕЛЛИ. Седя и мисля и т.н. Харесва ми, не знам откъде е? Едва ли е от Айнщайн! Той е по триизмерното, а тук е двуизмерно : състояние на ДУХА и състояние на МАТЕРИЯТА. Абсолютно съвместими, но и взаимно изключващи се ! Някой го предпочитат "седя", други "мисля" ! Какво ражда единството и разделението- да сме живи да видим. Но стига ми тая.... за тая вечер.

Аз пък бих казала,
че трябва да се съсредоточиш и да помислиш върху двукомпонентното триизмерно състояние ДУХ-МАТЕРИЯ. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот doc03 » 02 Яну 2015, 22:00

ЧНГ, Мели :) Виждаш ли? Имаме жив пример за това, как духът, а и материята, са еднакво недостъпни за човешкото познание :D
(Както и за това, че алкохолът отварял всички чакри ... :D )
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот linet » 03 Яну 2015, 14:15

1
linet
Младши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 05 Яну 2015, 07:33

doc03 написа:.....
(Както и за това, че алкохолът отварял всички чакри ... :D )

Кой го е казал това?..... та то е велико - "божествената частица", която търсят в големия адронен колайдер - началото на всички начала. :D
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот linet » 09 Яну 2015, 10:13

Аз и много други българи водят междусъседски войни, така че шегите изглеждат странни.
Днес, около 9 , по new7 разглеждаха подобен случай на административно безхаберие, което води до неприятности.
linet
Младши потребител

Мнениеот vdggbg » 09 Яну 2015, 21:03

linet написа:Аз и много други българи водят междусъседски войни, така че шегите изглеждат странни.
Днес, около 9 , по new7 разглеждаха подобен случай на административно безхаберие, което води до неприятности.

Вие воювате, а ние се шегуваме - какво лошо има? Нали няма да вадим калашниците по тоя въпрос? Що се отнася до административното безхаберие (има и други думи...) - някои от тук постващите могат да напишат цели книги по тоя въпрос - Вие се сблъсквате с него инцидентно, а за някои това е просто ежедневие.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 09 Яну 2015, 21:28

linet написа:...Аз и много други българи водят междусъседски войни...
Това да се чува.По този начин се поддържа жив естествения подбор!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация