начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА УЧРЕДЯВАНЕ ПРАВО НА СТРОЕЖ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НОТАРИАЛЕН АКТ ЗА УЧРЕДЯВАНЕ ПРАВО НА СТРОЕЖ

Мнениеот Kvintilian » 21 Май 2008, 10:58

Колеги, налага ми се да пиша нотариален акт за учр. право на строеж. Ще бъда благодарен ако някой ми изпрати файл с бланка на мейл mdyulgerov@abv.bg
Kvintilian
Нов потребител

Мнениеот Kvintilian » 21 Май 2008, 13:48

В ръководството на Омарбалиев мопга да видя как се пише като съдържание, а на мен ми трябва просто файл с непопълнена, празна бланка :lol:
Kvintilian
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 21 Май 2008, 13:54

Kvintilian написа:В ръководството на Омарбалиев мопга да видя как се пише като съдържание, а на мен ми трябва просто файл с непопълнена, празна бланка :lol:

E толкова ли Ви "мързи" да напишете 2 реда (тези, които ще са "бланковите" - "Днес .... пред мен ..." ... то всичко останало нататък ... си е описания на лица и имоти ...)

Колега ли сте наистина? Започвате да ми заприличвате на "брокер" - те така работят с "бланки" ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот Kvintilian » 21 Май 2008, 14:14

Kолега Inspectora, ставаше дума просто за формуляр на нотариален акт. Ве4е намерих, благодаря на вси4ки :lol:
Kvintilian
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 21 Май 2008, 17:29

Мммммм, тази бланка ми хареса ;-)
Командер, да вземеш да подготвиш такива и за регистрация на ООД, ЕООД и т.н. търсени работи 8)
prnedev
Активен потребител

Мнениеот kinshasa » 22 Май 2008, 10:28

ИзображениеИзображение

Браво Колега,
Вие сте много коректен.
Просто искам да Ви поздравя за коректността.
Всичко най-хубаво. Весел и приятен ден.
kinshasa
Потребител

Назад към Строителство и регулация