начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Регистрация в занаятчийска камара

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация в занаятчийска камара

Мнениеот hristovap » 18 Фев 2010, 12:15

Здравейте!
Имам нужда от съвет и ще съм Ви много благодарна ако ме насочите в правилната посока.
Въпросът ми е такъв: взех решение да си отворя онлайн магазин за продажба на ръчно изработени от мен бижута (от полимерна глина). За целта ще си регистрирам ООД и ще урегулирам въпроса със счетоводството му. Но питането ми е: трябва ли да съм регистрирана в Камарата на занаятчиите? Прочетох закона за занаятите, но там не е описан варианта ако нямаш специално занаятчийско образование. Аз съм така да се нарече самоук занаятчия и това пречка ли е да изработвам(произвеждам) и след това продавам направените от мен изделия?

Предварително Ви благодаря за отделеното време и съвети!
Разбира се в процеса по регистрацията и осъществяването на този проект ще се обърна към специалисти адвокат и счетоводител, но за себе си исках да си изясня какъв път ми предстои да извървя :wink:
Благодаря Ви още веднъж
hristovap
Нов потребител

Назад към Търговско право