начало

Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор

относно пререгистрация на фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

относно пререгистрация на фирма

Мнениеот kostova52 » 16 Май 2008, 10:35

Искам да попитам дали някои от юристите във форума знае каква е санкцията ако дадена фирма не се пререгистрира до 30.06.2008 г.,защото официално срока е тригодишен пък на практика е няколко месеца.
kostova52
Младши потребител

отговор от Костова52

Мнениеот kostova52 » 16 Май 2008, 14:01

Г-не не мисля ,че прекалявам с въпросите си,още повече че с месеци не съм задавала такива и мисля още че ако Вие сте учили например право аз също съм за вършила нещо полезно , за което получавам мизерна заплата , но извършвам услуги без претенции и за мен това е чест. Чест е че с моето участие Вие бихте могли да имате например редовно елктричество и да си пускате компютърчето.
kostova52
Младши потребител

Мнениеот pepelanka » 16 Май 2008, 14:42

срокът е 6 месечен само ако сте длъжна да публикувате финансовите си отчети в търговския регистър.
pepelanka
Младши потребител

otgovor

Мнениеот kostova52 » 16 Май 2008, 15:50

И аз плащам данъци от които се издържат всички бюджетни фирми в това число и съда.Приходите от енергията влизат в нечии друг джоб , в никакъв случай не и в моят.Когато Вие правистите осъдите Валю Топлото тогава ше имате претенции за нещо повече, а такива като нето са много.
kostova52
Младши потребител

Назад към Търговско право