начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Брокери измамници! Помогнете!!!

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Брокери измамници! Помогнете!!!

Мнениеот deltastock » 05 Яну 2010, 01:45

честита нова година!

Моля ви дайте ми съвет какво мога да направя.Имам сключен договор за интернет валутна търговия с IP "Делтастоcк" АД.В договора е упоменато,че заявка за теглене на суми под 500 лева се подава сутринта и се изплаща до края на работния ден,но за всеки случай вальора на операцията е три дена.Аз подадох три заявки за теглене на 22.12.2009г. със вальор на операцията 24.12.2009г. днес е 04.01.2010г. Две от заявките бяха приети и изпълнени още на същия ден НО само според тях понеже сумата още не е преведена според банково извлечение от днешна дата,но са приспаднати от сметката ми в "Делтастоcк" АД. Третата поръчка беше отменена от тяхна страна понеже банковата сметка е била на друго име и трябвало пълномощно за да мога да превеждам пари по нея(няма клауза в договора,която да упоменава на чие име трябва да бъде банковата сметка)но след коледните празници решават да изпълнят и третата поръчка и приспадат от сметката ми още пари без да ме уведомят за това и в момент в който имам отворени позиции и това може да ми донесе материални щети и те да се облагодетелстват от това.

Кажете ми моля ви как да се преборя с тези измамници и към кого да се обърна!!!!!!!!!!!!!!
deltastock
Нов потребител

Re: Брокери измамници! Помогнете!!!

Мнениеот zelen » 05 Яну 2010, 09:23

Щом сте на валутния пазар, знаете какво движи всички пазари :wink:
Знаете и че доброволно сте сключили договора за валутна търговия.

Щом имате заявки за теглене на суми, означава, че работите добре на този пазар!
По-важно е, че печелившите ви позиции са повече от загубите! :lol:

Успех на този умен пазар - искрено ви пожелавам да продължите напред! :)
А има и други, освен цитираното от вас дружество - не е задължително да е в Бг...
zelen
Потребител

Назад към Търговско право