начало

Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата Изнудвачът от „Суджукгейт“ осъди прокуратурата

Пропуснат срок по Закона за търговския регистър

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Пропуснат срок по Закона за търговския регистър

Мнениеот centur » 20 Дек 2009, 17:04

Здравейте.Пропуснат срок \01.10.2009\ за пререгистрация на фирма.Моля Ви помогнете със съвет дали все още мога да подам необходимите документи и пререгистрирам фирмата.Предварително благодаря.
centur
Младши потребител

Re: Пропуснат срок по Закона за търговския регистър

Мнениеот DEKAH » 20 Дек 2009, 20:25

Срокът за ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ е до 31.12.2010 година.

Не сте го изтървал.

п.п. Цецо ти ли се криеш зад този ник?
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот centur » 20 Дек 2009, 21:06

Декан,благодарен съм ти много за отговора.И не защото точно това исках да прочета.
[size=150]Пререгистрация на всички фирми до 1 октомври 2009г. [/size]Това и още няколко подобни заглавия ме накараха сериозно да се замисля.Вярвам ,че оставащите няколко работни дни щте ми стигнат да успея./след проспаните три години.Най-сърдечни пожелания за весела коледа и харна и ХОНОРАРНА нова година.
centur
Младши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Дек 2009, 21:26

:lol: :lol: :lol:

Без коментар!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот centur » 21 Дек 2009, 18:36

REVOLUTION,подценили сте ме с броя на усмивките.Откровено съм си заслужил нещо друго и в повече.Оправдания много,вместо да си седна на д...то и прочета/много пъти/ ЗТР.
centur
Младши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Дек 2009, 19:16

centur написа:REVOLUTION,подценили сте ме с броя на усмивките.Откровено съм си заслужил нещо друго и в повече.Оправдания много,вместо да си седна на д...то и прочета/много пъти/ ЗТР.

centur , не се засягайте , просто останах с впечетление , че не разбрахте DEKAH , че не сте пропуснали срока.Напротив , имате още цяла година.Така че не се притеснявайте , но и не чакайте края на срока.

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Търговско право