Здравейте! Надявам се да разсеете съмненията ми.
Вчера подадох заявление за вписване на ЕТ, без да запазвам име.
Каква е вероятността за отказ?
- Дата и час: 16 Май 2025, 21:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запазване на фирма
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
А поне проверихте ли тук
https://public.brra.bg/CheckUps/Verific ... Company.ra
дали фирмата не съществува?
https://public.brra.bg/CheckUps/Verific ... Company.ra
дали фирмата не съществува?
- antri
- Потребител
Да няма да е заради незапазването на фирмата, но аз приех, че щом като фирмата на ЕТ се състои от личното и фамилното или бащиното име+добавка в конкретният случай, то ме притеснява възможността някой на не го заеме до момента на обявяването.
- projecto
- Нов потребител
Хм.. След като е ЕТ, вероятността да го запази някой /стига да не е Иван Иванов
/ е малка.. Ако не ви се намират "доброжелатели", мисля, че няма за какво да се притеснявате:)

- antri
- Потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|