начало

Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор Ангел Илиев оттегля кандидатурата си за градски прокурор

Примерен договор

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Примерен договор

Мнениеот antri » 15 Юли 2008, 11:37

Пак аз.. Вече шест часа се мъча да открия НЯКАКЪВ, какъвто и да е договор за прехвърляне на търговско предприятие от ЕТ на ЕООД.. няма и сламчица дори :( Може ли някой да ми помогне - или с примерен договор, или да ми каже поне какво задължително трябва да съдържа, за да си го напиша сама.. За първи път правя това, а ме оставиха всичко сама да подготвя.
Успешен ден на всички!
antri
Потребител

Мнениеот chosen_23 » 15 Юли 2008, 11:42

chosen_23
Младши потребител

Мнениеот vili_spasova » 15 Юли 2008, 11:49

Вижте си лични :lol:

Ако ползвате Апис, вижте процедурата по чл. 15 ТЗ супер е!
Ако я нямате пратете ми на личини мейл - ще ви пратя процедурата и сламки по ЗТР!
и УСПЕХ !
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот antri » 15 Юли 2008, 12:04

Лелеее... направо си отдъхнах... Сърдечно благодаря :)) Дано не изнаглявам - Договор за продажба се прави, дори ЕТ - то да е същото като едноличния на ЕООД, така ли? Фиктивна цена и трябва да пиша тогава?
antri
Потребител

Мнениеот antri » 16 Юли 2008, 09:33

Не съм, въпреки че и за такъв се опитват да ме използват :lol: Просто новак, на който не всичко му е ясно:) Сигурна съм, че и Вие сте минали по този път, и не мисля, че е срамно да поискам помощ от по-уверени колеги.
Успешен ден!
antri
Потребител

Назад към Търговско право