начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Решение по дело С-654/20 г.

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Решение по дело С-654/20 г.

Мнениеот sunshine_75 » 22 Сеп 2023, 15:35

Честит празник, колеги!
Търся решението по горното дело, преюдициалното запитване е на САС, по ВНАХД 31/20 на ОС Благоевград.
Има проблем на страницата на вестника, а ми трябва относително спешно. Имам преюдициалното запитване, вълнува ме съдържанието на решението, най-вероятно е от минатала година.
Благодаря Ви предварително, лек ден на всички!
sunshine_75
Потребител

Re: Решение по дело С-654/20 г.

Мнениеот bvoykov » 24 Сеп 2023, 18:49

Най-сигурният начин да намерите практика на СЕС е чрез сайта на Съда, става бързо, във Вестника може би е една идея по-бавно. Това, което аз откривам е, че има произнасяне, но не с решение, а с определение, от което е видно, че като ли преюдициалното запитване е недопустимо или поне аз оставам с такива впечатления. Ето линк към съдебния акт.
bvoykov
Потребител

Назад към Наказателно право