начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

чл.237 ал.7 НПК

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

чл.237 ал.7 НПК

Мнениеот мел » 27 Фев 2004, 00:14

Прекратиха ми дознание. Сезирам по-горния прокурор, за отмяна на постановлението за прекратяване. Не съм жалила пред съда по ал.3 на чл.237 НПК. Може ли?
мел

Re: чл.237 ал.7 НПК

Мнениеот 23 » 27 Фев 2004, 10:47

не съм сигурен, но мисля че можеш.
23

Мнениеот indi_AD » 27 Фев 2004, 12:34

това е смисъла на ал.7 - като се изпусне срока за обжалване пред съда или ако постановлението не е процесуално издържано, т.е. няма необходимите реквизити, или не се споделя виждането на наблюдаващия прокурор по съществото на казусамел написа:
indi_AD

Мнениеот тодорова » 05 Мар 2004, 00:08

Може - съгл. чл.237 (7) НПК - ако не са налице основанията по чл.237 (1) - ако считате, че обвинението е доказано или е налице някое от условията на чл.21 (1) НПК
тодорова

Назад към Наказателно право