Колеги, за мой близък студент 1 курс "право" му трябват учебници на Бойчев - "Юрид. санкция,Юрид отговорност....."
Моля, ако някой има тези учебници и не са му нужни в момента да ми ги прати за известно време?
arabela@lex.bg
- Дата и час: 25 Ное 2024, 02:24 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Учебници на Бойчев
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Колега, нямам представа дали струват!
Аз съм учила от учебниците на Д. Милчева!
Но сега ми се обажда през ден мой познат , който ми иска тези учебници!
- arabela
- Потребител
arabela написа:Колега, нямам представа дали струват!
Колежке, единствената причина да му трябват тези учебници е за да се види, че ги има. От друга страна обаче, доколкото си спомням Бойчев държеше повече да си ги купим отколкото да сме прочели точно тях.
Що се касае до учебниците - прав е колегата, не стават.
- oncho
- Младши потребител
Zdr. i az sam bivsh vaspitanik na vaprosniq "profesor" - u4ebnicite mu sa palna boza sa4etana s filosofskite vazgledi za pravnata norma i za pravoto kato cqlo, no vse pak jiveem v pravova darjava i toi vmesto prepodavatel se e prevarnal v targovec na literatura.Iskam da napomnq, 4e toi si ima svoq pe4atnica ama ne se seshtak kak i beshe naimenovanieto, misle 4e beshe "Urispres".
Pri nego vaji praviloto da si gi kupish, pak posle ako iskate i hologrami si pravete ot tqh
Pri nego vaji praviloto da si gi kupish, pak posle ako iskate i hologrami si pravete ot tqh
"PANTA REI"
- viktor79
- Потребител
hi
Виж и на Михайлина Михайлова
- anatoli_84
- Нов потребител
naistina ne struvat tezi uchebnici i az sam uchila po tqh i e mn trudno po dobre da si nameri drug material nqma da zabeliji boichev na izpita 4e ne si e vzel uchebnicite mu
- petias1
- Нов потребител
advokat_nikolov написа:Та нямате ли 8 лв. да ги преснимате( и четирите) от библотеката.
На Бойчев учебниците не струват.Повярвайте най-сетне.
Препоръчвам:
Росен Ташев
Димитрина Милкова
Ц.Торбов
В.Ганев(донякъде)
Колега много неща не струват, но когато те изпитват по този учебник, значи този е верният за момента
- kinshasa
- Потребител
He cъм си ги купувала тия лилави книжки, взимала съм ги от библиотека и смея да твърдя, че не са нищо особено. Четете Д. Милкова, В. Ганев и Ц.Торбов - те са класиката в ОТП, а не разни монографии на човека хикс. Да ме прощава Бойчев, но мисля точно това.
- reveta
- Младши потребител
kinshasa написа:advokat_nikolov написа:Та нямате ли 8 лв. да ги преснимате( и четирите) от библотеката.
На Бойчев учебниците не струват.Повярвайте най-сетне.
Препоръчвам:
Росен Ташев
Димитрина Милкова
Ц.Торбов
В.Ганев(донякъде)
Колега много неща не струват, но когато те изпитват по този учебник, значи този е верният за момента
Изборът си е Ваш.Ще се лутете в тези учебници като муха без глава.
Да знаете Цеко Торбов как пише прекрасно,направо ще забравите за книжаря Бойчев
- Гост
Проф. Бойчев само зяпа колежките(не че и ние де, но поне сме още млади, а и на нас не тежи бремето да образоваме хората...)и хич не го интересуваше дали някой е научил нещо. Със стари учебници според мен не може да се мине, тъй като той полага в началото на всеки от "РОЗОВАТА СЕРИЯ" автографче.
Тези писания нямат никаква стойност.....
Дано да се справите добре.
Успех на всички!
Тези писания нямат никаква стойност.....
Дано да се справите добре.
Успех на всички!
- cue_bid
- Младши потребител
Knigite na Boi4ev gi biah predlogila na edin priatel i kolega za razpalka,no 6tom ima zagazili kolegi 6te im usluga.
Pozdravi
Pozdravi
- pillar
- Младши потребител
Re: Учебници на Бойчев
arabela написа:Колеги, за мой близък студент 1 курс "право" му трябват учебници на Бойчев - "Юрид. санкция,Юрид отговорност....."
Моля, ако някой има тези учебници и не са му нужни в момента да ми ги прати за известно време?
arabela@lex.bg
Ако сте от благоевград идете на ул. Андрей Ляпчев ном. 20 , и питайте за забравени учебници от предишни наематели( това съм аз , но не ги забравих а ги зарязах , щото си намерих много хубави лекции) Та книгите са там в шкафа , над мивката. Ако ви се четат бумаги и ако са още там са ваши. Но аз с лекциите които бяха 80 листа изкарах 5 .00 на изпита . Така че си правете сметката дали си заслужава да се четат учебници и да се дават пари за тях.
- Sarkis_999
- Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|